Facebook Pixel Το «εφέ» του Κουτσοκούμνη, η επανέναρξη των πρωταθλημάτων και το επόμενο βήμα…
| 2016-11-16 19:08:00

Το «εφέ» του Κουτσοκούμνη, η επανέναρξη των πρωταθλημάτων και το επόμενο βήμα…

Το «εφέ» του Κουτσοκούμνη,  η επανέναρξη των πρωταθλημάτων και το επόμενο βήμα…

Ο Απόστολος Αναστασόπουλος περιμένει την συνεδρίαση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη, και αναμένει να «διαταχθεί» αμέσως η επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Με ανυπομονησία περιμένουν οι Έλληνες φίλαθλοι την αυριανή συνεδρίαση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία καλείται εν μέσω πιέσεων από την FIFA και την UEFA να αποφασίσει την επανέναρξη των Εθνικών πρωταθλημάτων αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο.
Ο επιτετραμμένος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την Ελλάδα κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης πρέπει να δώσει το πράσινο φως για να έχουμε ξανά δράση στα ελληνικά γήπεδα (όχι πως υπήρξε κάποια ουσιαστική διακοπή καθώς την περασμένη εβδομάδα δεν θα γινόντουσαν αγώνες ούτως ή άλλως λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων).

Είναι αλήθεια, πως ο κ. Κουτσοκούμνης δεν έχει έρθει στην Ελλάδα για να βελτιώσει την ελληνική διαιτησία, αλλά για να «γιατρέψει» την «αρρωστημένη» νοοτροπία των ποδοσφαιρικών παραγόντων και να πάψουν να ασχολούνται συνεχώς με εξωαγωνιστικά φαινόμενα ακόμα και όταν αυτά δεν υπάρχουν.

Ο κ. Κουτσοκούμνης δείχνει πως έχει κατανοήσει πλήρως για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει καταλάβει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα τού δεν είναι η διαιτησία, αλλά η συμπεριφορά των ιδιοκτητών/προέδρων/παραγόντων των ομάδων και γι’ αυτόν τον λόγο αύριο αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα και κυρώσεις που θα έχει να αντιμετωπίσει οποιοσδήποτε προσπαθεί να «δηλητηριάσει» το ποδόσφαιρο με δυσφημιστικές δηλώσεις. Αυτό θα έχει σαν απώτερο σκοπό την ηρεμία για την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος.

Αυτή η φοβερή και τρομερή «διακοπή» των πρωταθλημάτων δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα «εφέ» του Ελληνοκύπριου ποδοσφαιρικού παράγοντα για να τιθασεύσει τις αντίρροπες δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας αλλά και να τίς φέρει σε «πεδίο συνεννόησης» ή έστω κοντά στο να συζητήσουν.

Το αν θα καταφέρει να επιτύχει την αποστολή του ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δεν το γνωρίζουμε, όμως είναι εύκολα αντιληπτό πως βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με σκοπό να καταφέρει μια συνάντηση των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο βήμα για να επέλθει η λεγόμενη «εξομάλυνση» στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας.

Πάντως, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχουμε «ματσάκια» να παρακολουθήσουμε καθώς πέρα από την επιθυμία των περισσότερων, αν όχι όλων των ομάδων να αγωνιστούν, υπάρχει και το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Nova αλλά και οι διαρκείς και έντονες πιέσεις των ανωτέρων του κ. Κουτσοκούμνη…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags