Facebook Pixel Απίθανο! Ο Φερνάντο Σάντος έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! (ΦΩΤΟ)
| 2016-11-18 18:30:00

Απίθανο! Ο Φερνάντο Σάντος έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! (ΦΩΤΟ)

Απίθανο! Ο Φερνάντο Σάντος έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! (ΦΩΤΟ)

Να είστε σίγουροι ότι αυτό που θα δείτε, δεν θα το περιμένετε...

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε για λίγο τους πάγκους και τα γήπεδα και φόρεσε ξανά... τήβεννο, αφού το πανεπιστήμιο Trás-os-Montes e Alto Douro, που βρίσκεται στην πόλη της Βίλα - Ρεάλ στην Πορτογαλία του έκανε την ύψιστη τιμή και τον έχρισε ως επίτιμο διδάκτορα, κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν μόνο σε 9 προσωπικότητες της χώρας!

Ο Δρ. Σάντος (πια) είναι πτυχιούχος μηχανικός τηλεπικοινωνιών και ανεβαίνοντας στο βήμα, είπε: «Για να είμαι ειλικρινής ήταν δύσκολο να καταλάβω για ποιο λόγο μου γίνεται μία τόσο μεγάλη τιμή και οι άνθρωποι από το πανεπιστήμιο έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να με πείσουν. Είναι τεράστια τιμή και ευχαρίστηση να παραλαμβάνω αυτή την τιμητική διάκριση».

Όσο για την κατάκτηση του Euro με την Πορτογαλία, δήλωσε: «Πολλοί ίσως ακόμα πιστεύυν ότι ήταν τύχη ή θαύμα. Ναι, η τύχη και τα θαύματα υπάρχουν, αλλά χρειάζονται πολλή δουλειά από πίσω τους.

Στην Γαλλία υπήρχαν 70 άνθρωποι που για 55 ημέρες έκαναν απίστευτη δουλειά για να πάρουν το τρόπαιο. Η γνώση μου για το ποδόσφαιρο έρχεται από το ταλέντο που ο Θεός μου έδωσε για να καταλαβαίνω το άθλημα, αλλά και με την εμπειρία μου από τα χρόνια. Σε όλη αυτή την εμπειρική γνώση ήρθε να προστεθεί και η προσθήκη της επιστημονικής γνώσης που ήρθε μέσω της μελέτης, αλλά κυρίως μέσω των ανθρώπων που δούλεψαν μαζί μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags