Facebook Pixel Νέα τρομερή «καρφάρα» Μουρίνιο για Βενγκέρ!
| 2016-11-18 20:00:00

Νέα τρομερή «καρφάρα» Μουρίνιο για Βενγκέρ!

Νέα τρομερή «καρφάρα» Μουρίνιο για Βενγκέρ!

Ο Πορτογάλος έδωσε συνέχεια στη χρόνια κόντρα του με τον Αλσατό, μόλις λίγες ώρες το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ.

Τα παιχνίδια στα οποία κοντράρονται ομάδες του Ζοσέ Μουρίνιο με την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ είναι η… χαρά των δημοσιογράφων, αφού πάντα ο Πορτογάλος έχει έτοιμες «φαρμακερές» ατάκες για τον άσπονδο εχθρό του!

Έτσι, πριν το ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ, ο «SpecialOne» είπα ξανά τα… δικά του τονίζοντας πως ενώ έχει το πρωτάθλημα 18 μήνες και όχι 18 χρόνια, όπως ο Βενγκέρ, δεν απολαμβάνει τον ίδιο σεβασμό με τον συνάδελφό του!

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει και το περιστατικό με τον Γουέιν Ρούνεϊ που εθεάθη σε άθλια κατάσταση λόγω μέθης πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του Ρούνεϊ: "Τίποτε δε συνέβη τις τελευταίες δύο ή τρεις ημέρες. Ο Ρούνεϊ προπονήθηκε κανονικά, όπως όλοι, και είναι έτοιμος. Ο,τι συνέβη στην εθνική Αγγλίας, συνέβη στην εθνική Αγγλίας, οπότε δεν το σχολιάζω.

Οι παίκτες μου όταν πηγαίνουν εκεί, ανήκουν στην εθνική ομάδα και δεν θέλω να το σχολιάζω. Μερικές φορές επιστρέφουν δυνατότεροι γιατί κάτι θετικό τους συνέβη εκεί, άλλες υποφέρουν από τραυματισμούς, μερικές φορές από σοβαρούς τραυματισμούς, μερικές φορές από απογοητεύσεις είτε γιατί δεν έπαιξαν, είτε γιατί το αποτέλεσμα ήταν κακό.

Σε αυτή την περίπτωση γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά, αλλά η εθνική ομάδα είναι άλλο κεφάλαιο που κλείνει μέχρι τον επόμενο Μάρτη".

Για την προσωπική του κόντρα με τον Βενγκέρ: "Αύριο είναι ένα ματς ανάμεσα στους δύο τεχνικούς με το καλύτερο ρεκόρ στην Premier League. Ο Σερ Άλεξ δεν είναι ακόμη εδώ, οπότε είναι ανάμεσα σε δύο προπονητές με έξι ή επτά τίτλους στην Premier League, δεν είμαι σίγουρος.

Έχω τρεις, νομίζω ότι και ο κύριος Βενγκέρ έχει τρεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μας σέβονται ακόμη και σε περιόδους που τα αποτελέσματά μας δεν είναι τα καλύτερα;

Νομίζω ότι ο κύριος Βενγκέρ έχει αυτό το σεβασμό από όλους σας. Δεν νομίζω ότι εγώ τον έχω. Ο τελευταίος μου τίτλος στην Premier League ήταν πριν 18 μήνες, όχι πριν 18 χρόνια.

Δε λαμβάνω αυτό το σεβασμό, για να είμαι ειλικρινής. Απλά ακολουθώ το δρόμο μου, γιατί θέλω να κατακτήσω το ένατό μου πρωτάθλημα και την τέταρτή μου Premier League.

Το ρεκόρ των προσωπικών μου αναμετρήσεων με τον Βενγκέρ, δεν είναι σημαντικό. Δεν παίζω απέναντι σε προπονητές. Είναι η ομάδα μου, η οποία παίζει απέναντι σε ομάδες άλλων προπονητών. Μερικά ρεκόρ είναι καλύτερα από άλλα, αλλά ένα ματς είναι ένας γεγονός μεμονωμένο. Δεν έχει σχέση με ο,τι συνέβη στο παρελθόν ή ο,τι θα συμβεί στο μέλλον. Είναι, απλά, ένα ματς".

Για την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι και τις προτάσεις που είχε μετά: "Είμαι στην ομάδα, που θα ήθελα να είμαι. Είναι τόσο απλό. Όταν απολύθηκα από την Τσέλσι, δεν είχα μπλεξίματα. Είχα πολλές προτάσεις, δε μιλώ γι' αυτές, γιατί είναι θέμα αρχής. Θα μπορούσα να δουλεύω μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή μου από την Τσέλσι, θα μπορούσα να δουλεύω για μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και περίμενα την ομάδα, στην οποία θα ήθελα να είμαι. Ήμουν πρωταθλητής σε τέσσερις ομάδες και θέλω να είμαι πρωταθλητής εδώ που δουλεύω. Θα είναι ένα καλό ρεκόρ, εάν μπορέσω να το κάνω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags