Facebook Pixel "Εντάξει, δικαιώθηκε ο Σφαιρόπουλος, αλλά σιγά μην το 'ξερε για τον Καλάθη", "Τους τρέλανε ο Σπανούλης"!
| 2016-11-19 11:00:00

"Εντάξει, δικαιώθηκε ο Σφαιρόπουλος, αλλά σιγά μην το 'ξερε για τον Καλάθη", "Τους τρέλανε ο Σπανούλης"!

"Εντάξει, δικαιώθηκε ο Σφαιρόπουλος, αλλά σιγά μην το 'ξερε για τον Καλάθη", "Τους τρέλανε ο Σπανούλης"!

Φοβερές ατάκες του Μάνου Μανουσέλη στο SportDog για το μεγάλο ντέρμπι της Ευρωλίγκα και όσα έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Το χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ είχε συγκλονιστικό φινάλε και πέρασε στην ιστορία ως μια ακόμα πολύ σπουδαία μονομαχία των δύο αιωνίων, από τις πολλές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ο SportDog επικοινώνησε με έναν από τους κορυφαίους μπασκετικούς αναλυτές, τον Μάνο Μανουσέλη, ο οποίος αποθέωσε τις ομάδες για την μεγάλη τους ποιότητα, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη για τον τρόπο που ενήργησε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής δικαίωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τα ρίσκα που πήρε στο φινάλε, αν και τόνισε ξεκάθαρα ότι ήταν και θέμα ...τύχης να χάσει τη βολή ο Καλάθης και να τη ...βάλει ο Πρίντεζης!

"Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που στο τέλος κρίθηκε συγκυριακά γιατί και οι δυο θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει. Ο τρόπος που πάλεψε ο Παναθηναϊκός δίνει αξία στη νίκη του Ολυμπιακού. Οι ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά και παρ όλα αυτά το σκορ πήγε ψηλά, γεγονός που δείχνει ότι η ποιότητα και των δυο είναι πολύ μεγάλη.

Στο τέλος ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» το ματς πιο εύκολα, ωστόσο μεγάλες νικητής ήταν το ίδιο το άθλημα, αφού μόνο τόσο μεγάλες ομάδες μπορούν να αποδώσουν μπάσκετ τόσο υψηλού επιπέδου σε συνθήκες τόσο μεγάλης πίεσης", τόνισε αρχικά στον Δήμητρη Δημητρόπουλο. 

Στη συνέχεια, σχολίασε τις επιλογές του Σφαιρόπουλου να στείλει εσκεμμένα τον Καλάθη στις βολές στο τέλος και να δώσει εντολή να χάσει τη βολή ο Πρίντεζης.

"Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε ο Σφαιρόπουλος, αν και οι επιλογές του δεν είναι από αυτές που συνηθίζονται. Προφανώς, δεν μπορούσε να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι ο Καλάθης θα χάσει τη μια βολή, ενώ στο τέλος ο Πρίντεζης την έβαλε, ενώ ήθελε να τη χάσει", επεσήμανε και κατέληξε:

"Γενικά, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έγιναν πάρα πολλές σημαντικές φάσεις. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σπανούλης που με την πάσα του στον Πρίντεζη έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς αφού όλοι πίστευαν ότι αυτός θα πάρει την προσπάθεια. Ήταν ένα ιδανικό φινάλε για τον αρχηγό του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags