Facebook Pixel Μεγάλες υποσχέσεις από Σίνγκλετον: «Την επόμενη φορά εμείς νικητές»
| 2016-11-19 23:25:00

Μεγάλες υποσχέσεις από Σίνγκλετον: «Την επόμενη φορά εμείς νικητές»

Μεγάλες υποσχέσεις από Σίνγκλετον: «Την επόμενη φορά εμείς νικητές»

Ο Αμερικανός εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Παναθηναϊκός δεν χάνει ξανά από τον Ολυμπιακό.

Η εμπιστοσύνη που τρέφει στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού δεν του επιτρέπουν να σκύψει το κεφάλι... Ο Κρις Σίνγκλετον όχι μόνο δεν πτοείται από τον νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού σε ντέρμπι «αιωνίων», αλλά δηλώνει σίγουρος για το πως θα κυλήσει η χρόνια στις αναμετρήσεις που θα έχουν... πράσινο και κόκκινο φόντο.

«Είναι ακόμα αρχή της σεζόν και σίγουρα θα έχουμε ευκαιρίες. Να είστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά εμείς θα είμαστε στο στρατόπεδο των νικητών», υπογράμμισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού, λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, που υποχρέωσε τους «πράσινους» στην πρώτη εφετινή ήττα στο ΟΑΚΑ στην Euroleague. Όσο για το τι έλειψε από τους Κυπελλούχους Ελλάδας στη χθεσινή αναμέτρηση; «Δεν είχαμε την αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού ατα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σίνγκλετον στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και Πρακτορείο Sport μετά την «πράσινη» ήττα στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων»:

«Σίγουρα η ήττα από τον βασικό σου αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι είναι ακόμα αρχή της αγωνιστικής περιόδου και έχουμε πολλά να μάθουμε και να γίνουμε πολύ καλύτεροι», είπε αρχικά ο Σίνγκλετον για να συνεχίσει: «Ήμασταν επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε και πετύχαμε την ανατροπή, αλλά δεν είχαμε την ίδια αποφασιστικότητα με τον Ολυμπιακό στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα».

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε και στη διαιτησία, αφήνοντας κάποια υπονοούμενα, χωρίς όμως να μείνει σε αυτά... «Όταν τελείωνε το παιχνίδι ένα-δύο σφυρίγματα των διαιτητών από εδώ και εκεί έπαιξαν επίσης μεγάλο ρόλο. Ωστόσο δε μένουμε σ` αυτά, συνεχίζουμε, έτσι είναι το παιχνίδι... »

Δεύτερη εφετινή ήττα από τον Ολυμπιακό και μάλιστα εντός έδρας. Έχει πληγωθεί ο «πράσινος» εγωϊσμός; «Στην Ελλάδα όλοι μιλάνε για τη μάχη των «κόκκινων» με τους «πράσινους». Μας πονάει η ήττα αλλά θα έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα μέσα στη σεζόν... Μέχρι το επόμενο μεταξύ μας ντέρμπι θα έχουμε γίνει καλύτεροι και πιο δυνατοί. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη».

Όσο για το πόσο επηρέασε την άμυνα στη γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού η απουσία του Γκιστ, ο Σίνγκλετον δήλωσε: «Είναι μεγάλο και αναπόσπαστο μέρος της άμυνας μας ο Γκιστ. Μας έλειψε εχθές, αλλά κάποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά, κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό το κενό του και έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν μέχρι ο Γκιστ να επιστρέψει υγιής στα παρκέ».

Τέλος, ο Σίνγκλετον έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο, που δημιούργησε μία ιδανική μπασκετική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ενώ φρόντισε να δώσει και το σύνθημα της αντεπίθεσης... «Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και πρέπει να συνεχίσετε. Να μείνετε δίπλα μας και να μας ενισχύετε. Απόψε ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα είμαστε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των νικητών, την επόμενη φορά. Να είστε σίγουροι!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags