Facebook Pixel Παλεύει για τη... βόμβα της χρονιάς ο Καρυπίδης με παλιό μεγάλο άσο του Ολυμπιακού! Θα ρίξει τα τσιμέντα του "Βικελίδης";
| 2016-11-19 23:45:00

Παλεύει για τη... βόμβα της χρονιάς ο Καρυπίδης με παλιό μεγάλο άσο του Ολυμπιακού! Θα ρίξει τα τσιμέντα του "Βικελίδης";

Παλεύει για τη... βόμβα της χρονιάς ο Καρυπίδης με παλιό μεγάλο άσο του Ολυμπιακού! Θα ρίξει τα τσιμέντα του "Βικελίδης";

Τεράστιο μεταγραφικό "μπαμ" έχει στα σκαριά ο πρόεδρος του Άρη, που αν ολοκληρωθεί θα συνιστά την... βόμβα της χρονιάς!
 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για δει τον Άρη, ξανά, στην μεγάλη κατηγορία και για αυτό τον λόγο εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν εύκολα την διαφορά στην Football League.

Ήδη οι Κίτρινοι διαθέτουν ρόστερ για τα μεγάλα σαλόνια, παρόλο που δεν το έχουν αποδείξει στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου έχουν κολλήσει στην ισοπαλία.

Κι όμως, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του συλλόγου έχει στα σκαριά μια μεταγραφή, η οποία αν ολοκληρωθεί, τότε θα... πέσουν τα τσιμέντα του "Κλεάνθης Βικελίδης"!

Ο λόγος για τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή του Άρη και του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλο, o οποίος βρίσκεται σε επαφές με τους Θεσσαλονικείς για την μεγάλη επιστροφή!

Ο 31χρονος έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ιαπωνέζικη Γιουμπίλο Ιβάτα και δεν θα έλεγε "όχι" στην προοπτική να ξαναφορέσει τα κίτρινα, αν φυσικά ικανοποιηθεί και στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Αβραάμ μπορεί να είναι άνετος στο θέμα του συμβολαίου και φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να κάνει μεγάλο σκόντο στις απαιτήσεις του, εντούτοις η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι ακόμα πολύ μεγάλη.

Πάντως, ο Καρυπίδης δουλεύει "ζεστά" την υπόθεση επιστροφής του Παπαδόπουλου και παρά τις δυσκολίες της, θα την παλέψει μέχρι τέλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags