Facebook Pixel «Ουρά» για Μίλι! H Φιορεντίνα, το ενδιαφέρον από την Premier και τα εκατομμύρια από την Ισπανία
| 2016-11-20 21:08:00

«Ουρά» για Μίλι! H Φιορεντίνα, το ενδιαφέρον από την Premier και τα εκατομμύρια από την Ισπανία

«Ουρά» για Μίλι! H Φιορεντίνα, το ενδιαφέρον από την Premier και τα εκατομμύρια από την Ισπανία

Το πιο… hotόνομα της αγοράς είναι ο Μιλιβόγεβιτς, καθώς βρίσκεται σε μπλοκάκια πολλών ομάδων. Τι ισχύει όμως και ποιοι μπορούν να τα σκάσουν; Κλικ στο SportDog.

Νέα δημοσιεύματα υπήρξαν και σήμερα για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τις ομάδες που φαίνεται να τον παρακολουθούν τόσο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά και αυτής του καλοκαιριού. Οι ομάδες που προστέθηκαν στην σχετική λίστα είναι η Φιορεντίνα, η Μπέρνλι και η Βαλένθια!

Ποιες όμως ενδιαφέρονται πραγματικά και ποιες έχουν το… πορτοφόλι να προσεγγίσουν τον Ολυμπιακό και να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για την περίπτωση του Σέρβου άσου; Ο SportDog έψαξε το θέμα και έχεις τις απαντήσεις!

Ξεκινάμε από την Φιορεντίνα, η οποία δεν έχει τα λεφτά για να ικανοποιήσει τους πρωταθλητές, όμως έχει… τα κονέ. Ο δίαυλος υπάρχει (είναι εξαιρετικές οι σχέσεις του μάνατζερ του «Μίλι», Φάλι Ραμαντάνι με τον σύλλογο), όχι όμως και η δυνατότητα για τα λεφτά που πλέον κοστολογείται (+15 εκατομμύρια, όπως σας έχουμε γράψει) ο Σέρβος.

Από εκεί και πέρα, για την Μπέρνλι, δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή συζήτηση. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο κόουτς Ντάις είπε πως δεν υπάρχουν πολλά λεφτά για κινήσεις εν όψει Ιανουαρίου, πως είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος του ρόστερ και πως παρά τις δυσκολίες θα προσπαθήσει για low budget προσθήκες (εξ ου και το γεγονός πως προσέφερε trial στο γνωστό… τρελοκομείο, τον 34χρονο πλέον Τζόι Μπάρτον, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την Ρέιντζερς). Για την ιστορία, οι δυο δαπανηρότερες μεταγραφές της Μπέρνλι το καλοκαίρι ήταν ο Ιρλανδός, Τζεφ Χέντρικ, 11,8 εκατ. ευρώ και ο Βέλγος, Στέβεν Ντεφούρ, 8,6 εκατ. ευρώ. Και οι δυο παίζουν ακριβώς στη θέση του Μιλιβόγεβιτς…

Τέλος, όσον αφορά το θέμα με την Βαλένθια, το πράγμα είναι αρκετά μπερδεμένο. Τη δεδομένης στιγμή η κατάσταση στην ομάδα είναι… επιεικώς χάλια! Οι «νυχτερίδες», με απλά λόγια, δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι οι μεταγραφές τη δεδομένη στιγμή. Αυτό που ξέρουμε πάντως σίγουρα, είναι ότι θα ήθελαν έναν παίκτη στη θέση του Μιλιβόγεβιτς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι' αυτό έχει τρελαθεί ο Μπέντο και είχε νεύρα στο Ρέντη - Τι θα κάνει με Τσόρι, Μαρίν, Καρντόσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags