21/11/16 - 00:57

Πολύ σοβαρά επεισόδια στην Ιταλία! Βίντεο από τις μάχες σώμα με σώμα στο Μπέργκαμο

Δικαιολογημένα η Αστυνομία «φοβόταν» το παιχνίδι της Αταλάντα με την Ρόμα. Ξέφυγε η κατάσταση... έπεσε πολύ ξύλο!

Πολύ σοβαρά επεισόδια στην Ιταλία! Βίντεο από τις μάχες σώμα με σώμα στο Μπέργκαμο
60.037views 0shares

Τέσσερις υπάλληλοι από την ιδιωτική φύλαξη του γηπέδου και ένας αστυνομικός είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των επεισοδίων στο Μπέργκαμο.

Οι οπαδοί της Αταλάντα θέλησαν να επιτεθούν στους οπαδούς της Ρόμα και τελικά συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι μάχες έξω από την curva των οργανωμένων της Αταλάντα ήταν σώμα με σώμα. Αρχικό «ντου» από τους ultras των γηπεδούχων και εν συνεχεία επιχείρηση από τους καραμπινιέρι.

 

Η κόντρα μεταξύ των τιφόζι των δύο ομάδων είναι μεγάλη (και με ποιον δεν έχουν, βέβαια, κόντρα οι φανατικοί της Αταλάντα) και η αστυνομία φοβόταν επεισόδια στον αγώνα της Κυριακής.

Για τον λόγο αυτόν, είχε διασκορπίσει 450 αστυνομικούς με πολιτικά (!) μέσα και έξω από το γήπεδο αλλά και στην πόλη για να προλάβουν τυχόν οργανωμένες κινήσεις-επιθέσεις.

Επεισόδια επιχείρησαν να κάνουν και οι οπαδοί της Ρόμα φεύγοντας από το γήπεδο. Τα πρώτα έξι πούλμαν των εκδρομέων (υπολογίζεται πως περισσότεροι από 1.000 τιφόζι των τζαλορόσι βρέθηκα στο Μπέργκαμο) έφυγαν κανονικά ενώ ο υπόλοιπος όγκος των οπαδών της Ρόμα πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο.

Η κατάσταση στο Μπέργκαμο, περίπου πέντε ώρες μετά τα επεισόδια μπορεί να μην είναι τόσο έκρυθμη αλλά υπάρχει ακόμη μεγάλη ένταση στην ατμόσφαιρα.


Πηγή: forzajuve.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ