Facebook Pixel Σούπερ κίνηση από τον ΠΑΟΚ! «Έδεσε» στην Τούμπα παίκτη που μπορεί να πωληθεί με πολλά εκατομμύρια το καλοκαίρι
| 2016-11-21 18:03:00

Σούπερ κίνηση από τον ΠΑΟΚ! «Έδεσε» στην Τούμπα παίκτη που μπορεί να πωληθεί με πολλά εκατομμύρια το καλοκαίρι

Σούπερ κίνηση από τον ΠΑΟΚ! «Έδεσε» στην Τούμπα παίκτη που μπορεί να πωληθεί με πολλά εκατομμύρια το καλοκαίρι

Άλλη μία ανανέωση συμβολαίου στον Δικέφαλο, μετά τον Γλύκο. Μόνο που αυτή η εξέλιξη, είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα θα …γεμίσει και τα ταμεία του συλλόγου.
 

Μετά τον Παναγιώτη Γλύκο, κάτοικος Τούμπας ως το 2019 θα είναι και ο Γκόικο Τσίμιροτ. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βόσνιο χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 και έχει καταφέρει να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στον άξονα του «δικεφάλου του βορρά».

Μάλιστα, για τον νεαρό άσο ήδη υπάρχουν πολλοί «μνηστήρες» στο εξωτερικό, ενώ προτάσεις για την πώλησή του υπήρχαν και το περασμένο καλοκαίρι, κυρίως από ομάδες της Γερμανίας. Λογικό είναι λοιπόν, να πιστεύουν στον Δικέφαλο πως φέτος μπορούν να... απογειώσουν την τιμή του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γκόικο Τσίμιροτ. Το συμβόλαιο του έληγε το 2018 και κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο επεκτάθηκε γι’ ακόμα ένα χρόνο. Ο διεθνής Βόσνιος μέσος θα παραμείνει στην Τούμπα ως το 2019.

Στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, και παρά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός για περισσότερο από δύο μήνες, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε πως δικαίως θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της χώρας του.Συμπλήρωσε 25 συμμετοχές, έδωσε 257 πάσες, έκανε 75 κλεψίματα, πέρασε τέσσερις ασίστ και σημείωσε ένα γκολ. Το γκολ της χρονιάς όπως το ψήφισαν τόσο οι επισκέπτες του paokfc.gr όσο και οι συμπαίκτες του που του χάρισαν τον τίτλο του Players’ Best Goal of the Season.

Μέσω του ΠΑΟΚ, ο Τσίμιροτ κέρδισε και μια μόνιμη θέση στην κλήσεις της Εθνικής Βοσνίας και περιμένει τη σειρά του προκειμένου να χτυπήσει και την πόρτα της 11άδας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Μετά την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, ο Τσίμιροτ δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ για άλλο ένα χρόνο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον κ. Σαββίδη, τον κ. Μίχελ, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλους όσους δουλεύουν για μας, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα πολύ όμορφα στον ΠΑΟΚ. Συνάντησα μια οικογένεια που με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα στο σύλλογο. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο που πραγματικά το αξίζει γιατί είναι δίπλα μας ακόμα και στα δύσκολα»
.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags