Facebook Pixel Ποιος Στράμα; Μέλο-Γιόβετιτς φέρνει ο ...Ολυμπιακός!
| 2016-11-22 11:15:00

Ποιος Στράμα; Μέλο-Γιόβετιτς φέρνει ο ...Ολυμπιακός!

Ποιος Στράμα; Μέλο-Γιόβετιτς φέρνει ο ...Ολυμπιακός!

Από τις 11 Νοεμβρίου που «έσκασαν» οι βόμβες των δύο άσων της Ίντερ, τα θραύσματα δεν …πήραν κανέναν. Τι ισχύει με τα δύο σούπερ ονόματα; Ποιος και γιατί τα έβγαλε; Mόνο εδώ!

Στις 6 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όντας βαριά ηττημένος με 3-0.

Η μεγάλη ήττα, βέβαια, δεν ήταν ο αριθμός των γκολ, αλλά η εμφάνιση της ομάδας σε ένα ματς χωρίς ομολογουμένως διαιτητικά παράπονα και στο οποίο μάλιστα οι «πράσινοι» πήραν πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής Σιδηρόπουλος.

Η συνέχεια είναι γνωστή: οπαδοί του τριφυλλιού στο Κορωπί και τετ α τετ διοίκησης-προπονητή με τον εξαγριωμένο κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει ενίσχυση. Γι’ αυτό το λόγο, μόλις πέντε ημέρες μετά -συγκεκριμένα στις 11 Νοεμβρίου- κι ενώ έχει ξεπεραστεί η εσωτερική κρίση του Αντρέα Στραματσόνι από πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή, σκάνε τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό.

Φελίπε Μέλο και Στέφαν Γιόβετιτς. Δύο… υπερπαίκτες για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά στους καιρούς μας. Κι όταν λέμε υπερπαίκτες, εννοούμε δύο ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλά συμβόλαια για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Στα 3,3 το συμβόλαιο του Μέλο, στα 5,5 του Γιόβετιτς.

Όπως γίνεται κατανοητό, μιλάμε για περιπτώσεις άπιαστες αν σκεφτεί κανείς τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού. Ακόμα και το σενάριο να συμβάλουν οικονομικά οι "νερατζούρι" στις ετήσιες απολαβές των ποδοσφαιριστών αυτών, θεωρείται μακρινό από τους καλά γνωρίζοντες. Διότι θα υπενθυμίσουμε κάτι απλό: το καλοκαίρι ο Μέλο δεν έμεινε στη Γαλατά, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο: δεν πλήρωναν μέρος του συμβολαίου οι Ιταλοί.

Το θέμα, λοιπόν, έγκειται στο πόσο καλά δικτυωμένος είναι ο Αντρέα Στραματσόνι. Για να φέρει σε πέρας δύο τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει κυριολεκτικά να κινεί τα νήματα και αυτό θα φανεί στην πορεία. Σε ποιο σημείο, δηλαδή, φτάνει η επιρροή του Ιταλού τεχνικού στα εσωτερικά των Μιλανέζων.

Ο Sportdog, για να μην κρυβόμαστε, αναρωτήθηκε. Και γι’ αυτό ρώτησε όσους ξέρουν, τι ακριβώς γίνεται και πώς κατάφερε ο δαιμόνιος 40χρονος κόουτς, που πέτυχε διάνα με Μέστο, Λεντέσμα, όχι μόνο να γυρίσει το κλίμα υπέρ του, αλλά να πάρει και το πράσινο φως ώστε να σχεδιάσει τον Παναθηναϊκό του 2017.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags