Facebook Pixel Αυτόν αποθέωσε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα!
| 2016-11-22 17:50:00

Αυτόν αποθέωσε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα!

Αυτόν αποθέωσε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα!

Ο «Τίγρης» βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ και τα… έχωσε στους παίκτες εκτός από έναν, για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια!

Η κακή εικόνα της ΑΕΚ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ένωση δεν παίρνει ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα στα παιχνίδια της έχουν δυσαρεστήσει τους φιλάθλους και τους διοικούντες της ομάδας.

Για αυτόν τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα για να «τρίξει τα δόντια» στους ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά των παικτών καταλογίζοντάς τους πως μοιάζουν σα να μη γνωρίζουν σε ποια ομάδα παίζουν. Χαρακτηριστικά ο κ. Μελισσανίδης ανέφερε πως η ΑΕΚ χάνει και αρκετοί από τους παίκτες παρουσιάζονται αδιάφοροι γελώντας και βγάζοντας selfies!

Συγκεκριμένα, τα λεγόμενά του ήταν τα εξής: «Κάποιοι ακόμη δεν ξέρετε που βρίσκεστε και δεν είστε συγκεντρωμένοι. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Παίξαμε και ένα φιλικό που έμαθα πως δεν τα πήγαμε καλά. Άλλοι μιλάτε σε κινητά, άλλοι βγάζετε selfie, άλλοι δεν ξέρω εγώ τι ακριβώς… Δεν έχετε κανένα πρόβλημα από την ομάδα και βγάζετε μια εικόνα που δεν μου αρέσει. Πρέπει να καταλάβετε ότι ειναι τιμή σας που είστε σε αυτή την ομάδα, ακόμη και αν μένετε εκτός 18άδας». 

Πάντως, υπήρχε και ένας που όχι μόνο ξέφυγε από τα «πυρά» του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά αντιθέτως κέρδισε και τον έπαινό του!

Ο λόγος για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, για τον οποίο ο «Τίγρης» τόνισε πως αποτελεί παράδειγμα επαγγελματισμού και αγωνιστικής συμπεριφοράς για τους συμπαίκτες του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags