Facebook Pixel Κρύο, κρύο... Καιρός για δύο σήμερα!
Life
| 2016-11-24 08:12:00

Κρύο, κρύο... Καιρός για δύο σήμερα!

Κρύο, κρύο... Καιρός για δύο σήμερα!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα αλλά και το Αιγαίο, με πιθανότητα τοπικών βροχών ασθενούς χαρακτήρα στη Βόρεια Εύβοια, τη Βόρεια και ορεινή Κρήτη περιμένουμε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016. Παράλληλα, περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 3 έως 16 βαθμούς), 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 14 έως 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές ασθενείς και τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags