Facebook Pixel Στήριγμα ο Ολυμπακός, πολλά γκολ στην Ολλανδία
| 2016-11-24 11:22:00

Στήριγμα ο Ολυμπακός, πολλά γκολ στην Ολλανδία

Στήριγμα ο Ολυμπακός, πολλά γκολ στην Ολλανδία

Φουλ δράση στα γήπεδα του Europa League και χωρίς να χάνουμε χρόνο, πάμε να δούμε τις επιλογές μας για ποντάρισμα. Θα κάνουε παιχνίδι με μία τριάδα.

Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις

Πέρασαν κιόλας 17 μέρες από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έδωσε παιχνίδι επίσημο. Ηταν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, του οποίου επικράτησε με 3-0 εύκολα εντός έδρας, αφού στη συνέχεια τα γνωστά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές Ελλάδος να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, έχει βρεθεί σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Βέρνης, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα επικράτησε με 4-3 της Σιόν και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για πρωτάθλημα, απέχει 15 βαθμούς από την πρωτοπόρο Βασιλεία, το θετικό είναι πάντως ότι έχει βρει δίχτυα στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξαρτήτου έδρας. Τι ποντάρουμε; Αν και η τιμή του άσσου δεν αποτελεί καμία… τρομερή ευκαιρία, δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τέτοια ματς ξέρει να τα κερδίζει μόνο και μόνο από την έδρα του. Εχει καλύτερο υλικό, έχει τον τρόπο να πάρει τη νίκη και να «κλειδώσει» οριστικά την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο 1.70 ο άσσος, θα επιλεχθεί.

Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις 1 (1.70)

Ρόμα – Πλζεν

Να τελειώνει την πρόκριση θέλει η Ρόμα προκειμένου να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα εκεί όπου βλέπει την Γιουβέντους να αποσπάται επτά ολόκληρους βαθμούς. Σε αυτό βέβαια συνέβαλλε και η ήττα (1-2) στην έδρα της Αταλάντα στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να γυρνάνε το ματς στο 90' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην επιστροφή του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας έπειτα από μεγάλο διάστημα. Όσο για την Πλζεν; Δύσκολο το έργο της στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια, μπορεί να έχει μόλις μια ήττα στον όμιλο όμως οι τρεις ισοπαλίες μέχρι στιγμής την έχουν κρατήσει στην τελευταία θέση. Βέβαια στο χέρι της είναι, αν μπορέσει να φύγει με διπλό από τη Ρώμη να γίνει φαβορί για την δεύτερη θέση καθώς στο φινάλε υποδέχεται την Αούστρια. Δεν αξίζει να μπλέξουμε με τον τελικό νικητή (είναι αλήθεια πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν του άσσου θα αποτελέσει έκπληξη). Αξίζει το ρίσκο στα γκολ με το over 3,5 τερμάτων να έχει τεράστια στοιχηματική αξία.

Ρόμα – Πλζεν Over 3.5 (2.12)

Άγιαξ – Παναθηναϊκός

«Πεντάστερη» η εμφάνιση της ομάδας του Μποσζ, που παρέσυρε 5-0 εντός έδρας τη Ναϊμέγκεν την Κυριακή και επανήλθε άμεσα στις νίκες στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Από τα πρώτα λεπτά επέβαλλε το ρυθμό του και την ανωτερότητά του, χατ-τρικ σε 18’ (19’-37’) πέτυχε ο απίθανος φορ Ντόλμπεργκ, ενώ οι Τραορέ (55’) και Σένε (57’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, συμπλήρωσε 10 σερί ματς πρωταθλήματος δίχως ήττα (8-2- 0) και παραμένει στο -2 από την πρωτοπόρο Φέγενορντ. Όσο για τον Παναθηναϊκό; Σε αγωνιστική απραξία εδώ και 18 ημέρες η ομάδα του Στραματσόνι λόγω της διακοπής και της αναβολής του πρωταθλήματος. Στον πιο πρόσφατο επίσημο αγώνα του ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι «αιωνίων», με την εικόνα του να είναι απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκε και τα 3 γκολ. Ανέβηκε κάπως μετά την ανάπαυλα και ισορρόπησε, έχασε πέναλτι, αλλά μέχρι εκεί. Έτσι, υποχώρησε στο -7 από την κορυφή και ένας ακόμα τίτλος φαίνεται να κάνει… φτερά. Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα από τα τελευταία του «χαρτιά» για πρόκριση, ενώ είχε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας γι’ αυτό το ματς. Ο Άγιαξ πάντως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ωστόσο έχει ήδη προκριθεί, θα παίξει μόνο για το γόητρο και αναμένεται να έχει αλλαγές. «Αποκούμπι» το goal/goal, που προκύπτει λόγω των αμυντικών κενών που υπάρχουν εκατέρωθεν.

Άγιαξ – Παναθηναϊκός goal/goal (1.85)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags