Facebook Pixel Με τις βαλίτσες στο χέρι ο αντι-Στραματσόνι! Έρχεται ...τρέχοντας στην Ελλάδα, εάν τον ειδοποιήσει ο ΠΑΟ!
| 2016-11-24 11:45:00

Με τις βαλίτσες στο χέρι ο αντι-Στραματσόνι! Έρχεται ...τρέχοντας στην Ελλάδα, εάν τον ειδοποιήσει ο ΠΑΟ!

Με τις βαλίτσες στο χέρι ο αντι-Στραματσόνι! Έρχεται ...τρέχοντας στην Ελλάδα, εάν τον ειδοποιήσει ο ΠΑΟ!

Ποιος προπονητής, που περνά δύσκολες μέρες στην ομάδα του, περιμένει πώς και πώς από τον Αλαφούζο να "τελειώσει" τον Ιταλό; Σαν παλαβός θέλει να φορέσει την πράσινη φόρμα!

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Γιώργο Δώνη στην Αλ Σαρτζάχ. Η ομάδα του γκελάρει συνεχώς και δέχεται πιέσεις για να αποχωρήσει.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή έχασε και τον γιούχαρε όλο το γήπεδο. Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παραιτηθεί, αλλά ο ίδιος έδειξε αρνητικός, λέγοντας: "δεν παραιτούμαι, αν και δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό...".

Οι λόγοι, βεβαίως, που ο Έλληνας τεχνικός δε σκέφτεται ούτε καν να φύγει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι σαφώς οικονομικοί.

Η αποζημίωση που προβλέπεται στο συμβόλαιό του ισχύει στο ακέραιο από το 2017 και είναι περίπου 1,2 εκ. ευρώ για όλο το προπονητικό τιμ. Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό που ο Γιώργος Δώνης προφανώς δε θέλει να χάσει.

Πάντως, αν απολυθεί τώρα, η αποζημίωση πέφτει πάρα πολύ, τουλάχιστον κατά 60-70%, οπότε από την άλλη έχει και τα κίνητρα για να δουλέψει και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Γιώργος Δώνης παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και είναι πάντα στάντ μπάι, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι οι σχέσεις του Έλληνα κόουτς με τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν αποκατασταθεί, ενώ θυμίζουμε ότι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το 3-0, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι υπήρξε ...θερμή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως και να έχει, ο Γιώργος Δώνης είναι πολύ "ζεστός" για να αναλάβει το Τριφύλλι και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν δεχθεί κρούση από τους Πράσινους, θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο από τα Εμιράτα για να έρθει στην Ελλάδα, ρισκάροντας ακόμα και να χάσει τη μεγάλη αποζημίωση.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Αντρέα Στραματσόνι εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη από το αφεντικό του Τριφυλλιού και πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα οποία, βέβαια, μπορεί να ανατραπούν αν οι Πράσινοι δεν αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags