Facebook Pixel Μόνο αυτός είχε τα "κάκαλα" να αντιδράσει στην άγρια γιούχα των οπαδών του ΠΑΟ - Δες τι έκανε!
| 2016-11-25 14:15:00

Μόνο αυτός είχε τα "κάκαλα" να αντιδράσει στην άγρια γιούχα των οπαδών του ΠΑΟ - Δες τι έκανε!

Μόνο αυτός είχε τα "κάκαλα" να αντιδράσει στην άγρια γιούχα των οπαδών του ΠΑΟ - Δες τι έκανε!

Την ώρα που ο κόσμος του Τριφυλλιού στο Άμστερνταμ «έβγαζε», ένας παίκτης των "πρασίνων" είχε το ...θάρρος να κάνει μία χειρονομία προς την κερκίδα! Ποιος ήταν;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία ξέσπασε σε άγριες αποδοκιμασίες κατά των παικτών μετά την ήττα και τη νέα απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού έκραξαν τους παίκτες που τους πλησίασαν για να τους χειροκροτήσουν και τους ανάγκασαν να σκύψουν το κεφάλι και να αποχωρήσουν άρον άρον προς τα αποδυτήρια.

Μόνο ένας ποδοσφαιριστής είχε το ...θάρρος να αντιδράσει στη γιούχα των οπαδών κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον αρχηγό, Κάρλος Ζέκα.

Ο Πορτογάλος, παρά τις έντονες αποδοκιμασίες, ήταν ο μόνος που κοντοστάθηκε στο γήπεδο, πλησίασε κάπως προς την κερκίδα και έβαλε το χέρι στο μέρος της καρδιάς.

Με αυτόν τον τρόπο ο Κάρλος Ζέκα έδειξε την αγάπη του για την ομάδα και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που δεν μπόρεσαν αυτός και οι συμπαίκτες του να τον ευχαριστήσουν για τη συγκλονιστική του παρουσία στις εξέδρες.

Πάντως, αφού ο Πορτογάλος ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από τους οπαδούς, πήρε κι αυτός εμφανώς απογοητευμένος το δρόμο προς τα αποδυτήρια μην μπορώντας να πιστέψει ότι για μια ακόμα φορά η ομάδα του παρουσίασε μία τόσο κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags