Facebook Pixel Στον... τάκο οι οπαδοί για την εικόνα της εξέδρας με την Νταρουσαφακα - Τι λέει η ΚΑΕ, τι απαντούν
| 2016-11-26 00:40:00

Στον... τάκο οι οπαδοί για την εικόνα της εξέδρας με την Νταρουσαφακα - Τι λέει η ΚΑΕ, τι απαντούν

Στον... τάκο οι οπαδοί για την εικόνα της εξέδρας με την Νταρουσαφακα - Τι λέει η ΚΑΕ, τι απαντούν

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει σημαντικό «εσωτερικό» πρόβλημα! Η δυσαρέσκεια της ΚΑΕ, οι προσκλήσεις με Ολυμπιακό και ο… Άγιαξ – Πρέπει όμως να τα βρουν!

«Θέμα» δημιουργήθηκε στο Τριφύλλι λόγω της εικόνας του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, όπου το Τριφύλλι κατάφερε και πήρε μία μεγάλη νίκη, έστω και με πολύ άγχος στο φινάλε. Οι περίπου 9.000 που βρέθηκαν στο γήπεδο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους Τούρκους, δεν μπόρεσαν να …ζεστάνουν το παγωμένο γήπεδο και για αυτό η ΚΑΕ «έβγαλε» προς τα έξω την ενόχλησή της.

Οι άνθρωποι των «πράσινων» σχολίαζαν πως την περασμένη εβδομάδα όπου ήταν το ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπήρχε... παροξυσμός στον κόσμο σε τέτοιο βαθμό ώστε ζητήθηκαν 2.500 προσκλήσεις, ενώ το βράδυ της Παρασκευής, απορούσαν φανερά ενοχλημένοι, πού πήγε ο κόσμος;

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες, καθώς θυμίζουμε ότι πάρα πολλοί (και οργανωμένοι που σήμερα έλειπαν) είχαν πάει στην Ολλανδία για το παιχνίδι ποδοσφαίρου με τον Άγιαξ, ενώ δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει, πως ο κόσμος τόσα χρόνια στηρίζει συνεχώς την ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε, πως και από τους οργανωμένους υπάρχουν κάποια «παράπονα», ένα εκ των οποίων είναι και η αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων (από 10, 15 ευρώ).

Επειδή όμως πάνω από όλους και όλα είναι ο Παναθηναϊκός, οφείλουν και οι δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι και να βρουν άμεσα τη λύση!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags