Facebook Pixel "Δεν είχα συνηθίσει στην καριέρα μου να χάνω τόσες ευκαιρίες"
| 2016-11-26 10:13:00

"Δεν είχα συνηθίσει στην καριέρα μου να χάνω τόσες ευκαιρίες"

"Δεν είχα συνηθίσει στην καριέρα μου να χάνω τόσες ευκαιρίες"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες σε συνέντευξη του στη "Live Sport" τόνισε πως το πρόβλημα των χαμένων ευκαιριών είναι και ψυχολογικό

Ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αναφέρθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δεν έχει αξιοποιήσει εκείνος και οι συμπαίκτες του σε κρίσιμα ματς, τονίζοντας πως το θέμα είναι και ψυχολογικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες στην εφημερίδα «Live Sport»

Για το υπέροχο γκολ του: «Ήταν μία ωραία ενέργεια γενικώς. Δεν ήταν μόνο το τελείωμά μου, ήταν και η πάσα που πήρα».

Για το γεγονός ότι δεν βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα: «Είναι και ψυχολογικό το θέμα, όταν δεν σκοράρεις, το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου. Δεν είχα συνηθίσει στην καριέρα μου να χάνω τόσες ευκαιρίες».

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Πάουλο Σόουζα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δύο καλούς ακραίους: «Είναι ευχάριστο να ακούς καλά λόγια. Είναι κι αλήθεια, είμαστε καλοί ακραίοι εγώ κι ο Τζάλμα (σ.σ. γέλια), αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σ' αυτόν τον ρυθμό. Ηταν ωραία εδώ, αλλά πέρασε. Έχουμε σημαντικό ματς τη Δευτέρα, κάνουμε παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ, δεν είναι εύκολο για εμάς, γιατί όποιος παίζει με τον ΠΑΟΚ θέλει να τα δώσει όλα. Είναι δύσκολο το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά αυτό που κάναμε στη Φλωρεντία μας δίνει αυτοπεποίθηση, μας κρατά μαζί σαν οικογένεια. Πρέπει να παίξουμε σαν οικογένεια, ελπίζω ότι θα έρθει άλλη μία νίκη».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο: «Είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, νιώθω ότι είναι το σπίτι μου, τους αγαπώ και με αγαπούν όλοι, είναι ένα εκπληκτικό κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι της ώρας η συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου μου. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το δούμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags