Facebook Pixel Τρελό «κράξιμο» σε Μπέντο – Τι απαντάει ο Πορτογάλος στον κόσμο!
| 2016-11-26 17:51:00

Τρελό «κράξιμο» σε Μπέντο – Τι απαντάει ο Πορτογάλος στον κόσμο!

Τρελό «κράξιμο» σε Μπέντο – Τι απαντάει ο Πορτογάλος στον κόσμο!

Χαμός γίνεται και πάλι στα Social Media με τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Η απόφασή του να αφήσει και πάλι εκτός αποστολής τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, αυτή την φορά για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα, προκάλεσε νέες… μουρμούρες στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι της ομάδας μάλιστα, μέσω Social Media και πιο συγκεκριμένα κάτω από το post της ΠΑΕ για την αποστολή σε Facebook και Instagram, εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους, άλλοι με ευγένεια και άλλοι με… μπινελίκια!

Ο Μπέντο πάντως, μόλις χθες μιλώντας στη Nova, είχε ξεκαθαρίσει πως πάνω από όλα βάζει το καλό της ομάδας.

Ιδού τι είχε πει…

- Σε όλο αυτό το διάστημα πήρατε και αποφάσεις, οι οποίες ήταν κόντρα στο ρεύμα και στις επιθυμίες της εξέδρας. Πόσο δύσκολη είναι μία τέτοια διαδικασία;

"Ποτέ δεν παίρνω αποφάσεις έναντι και κόντρα σε κάποιον. Ιδιαίτερα απέναντι στα πρόσωπα τα οποία αποτελούν τα πιο θεμελιώδη στοιχεία για ένα σύλλογο, όπως είναι οι ποδοσφαιριστές του ή οι φίλαθλοί του. Αυτές οι δύο κατηγορίες ανθρώπων είναι οι πιο σημαντικές για έναν σύλλογο και φυσικά δεν έχω πρόθεση να κοντραριστώ με κανέναν από αυτούς. Όλοι όσοι δουλεύουμε σε ένα σύλλογο οφείλουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Και αυτό σκοπεύω να κάνω. Επομένως οι αποφάσεις μου δεν έχουν στόχο να κοντραριστώ με κάποιον από αυτούς. Η δουλειά μου σαν προπονητής είναι να παίρνω αποφάσεις. Και οι αποφάσεις αυτές έχουν πάντα γνώμονα το συμφέρον της ομάδας που εργάζομαι, είτε πρόκειται για ομάδα της χώρας μου, είτε της Ελλάδας. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags