Facebook Pixel Ας τελειώνει πια το αστείο με τον Καρντόσο – Φέρτε παίκτη τώρα! Δείτε τι (δεν) έκανε με την Κέρκυρα…
| 2016-11-27 18:55:00

Ας τελειώνει πια το αστείο με τον Καρντόσο – Φέρτε παίκτη τώρα! Δείτε τι (δεν) έκανε με την Κέρκυρα…

Ας τελειώνει πια το αστείο με τον Καρντόσο – Φέρτε παίκτη τώρα! Δείτε τι (δεν) έκανε με την Κέρκυρα…

Είναι δυνατόν να παίρνει τόσα λεφτά και να έχει αυτή την εικόνα στο γήπεδο; Απαράδεκτος ο Παραγουανός και όχι μόνο. Ποιος τον έφερε, ποιος τον ξεκινάει στην 11άδα;

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο ματς με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη, αλλά ειδική μνεία πρέπει να γίνει σε έναν παίκτη που πληρώθηκε αδρά για να έρθει στο Λιμάνι, αλλά μέχρι στιγμής είναι... αόρατος.

Ο λόγος για τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος έφτασε στον Πειραιά με... περγαμηνές και μεγάλη καριέρα στην Μπενφίκα, όμως η μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό μόνο αντάξια της κλάσης του δεν είναι.

Για τα χρήματα που παίρνει και για την αξία του, η εικόνα που παρουσιάζει ο Παραγουανός φορ είναι τραγική κι ενώ σήμερα πήρε και φανέλα βασικού από τον Πάουλο Μπέντο, παίζοντας σε ολόκληρο το ματς με τους Κερκυραίους.

Ναι, μπορεί να μην βοηθήθηκε και από τους συμπαίκτες του, ωστόσο δεν μπορεί να είσαι αυτός που είσαι και να μην έχεις συμμετοχή ούτε σε μια αξιόλογη φάση σε ολόκληρο 90λεπτο...

Δεν μπορεί να μην σε νιώθει η αντίπαλη άμυνα που κανονικά θα έπρεπε να σε φοβάται, τέτοιο όνομα που είσαι... Κι όμως ο Καρντόσο έχει καταφέρει να είναι απόντας σε κάθε φάση των Ερυθρόλευκων, κάνοντας την διοίκηση της ομάδας να αναθεωρήσει για το μέλλον του στο Λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

19 τελικές, 13 κόρνερ αλλά και 41 λάθη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags