Facebook Pixel Το νέο υπερπολυτελές cabrio Mercedes - Maybach S650
Άλλα Σπορ
| 2016-11-28 16:32:00

Το νέο υπερπολυτελές cabrio Mercedes - Maybach S650

Το νέο υπερπολυτελές cabrio Mercedes - Maybach S650

Η γερμανική εταιρεία που μας έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει θετικά, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα πολυτελές και ακριβό κάμπριο, όπως διαβάζουμε στο praktoreio-sport. Πρόκειται για την Mercedes-Maybach που έκανε το ντεμπούτο της στο σαλόνι του Los Angeles Auto Show και αναμένεται να βγει στην παραγωγή την άνοιξη του 2017. Θα κατασκευαστούν μόλις 300 οχήματα με καθαρό τίμημα άνω των 300.000 ευρώ.

Ο κινητήρας θα είναι 6λιτρος τούρμπο V12 που θα αποδίδει 630 ίππους. και θα συνδυάζεται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι κάτοχοι των περιορισμένων κομματιών θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν και να συνθέσουν το εσωτερικό με χρώματα και υλικά που επιθυμούν, θα διαθέτει βελούδινα καθίσματα όλα κατασκευασμένα στο χέρι, θα διαθέτει τη συλλογή από κονκάρδες Maybach, θα έχει δύο οθόνες, διακριτικό εσωτερικό φωτισμό και διακριτικές σχεδιαστικές πινελιές στο ταμπλό.

Η Mercedes-Maybach S650 βασίζεται στην ανοικτή S-Class και έχει υιοθετήσει κλασική αισθητική της εταιρείας, κρατώντας το δυναμικό σχεδιασμό. Το ακριβό μοντέλο περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός προφυλακτήρα με αναβαθμισμένο κάτω τμήμα και επίσης πολυάριθμες λεπτομέρειες χρωμίου που το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ υπάρχει και το έμβλημα της Maybach στην πτέρυγα του οχήματος.

Τα περισσότερα από αυτά που θα κατασκευαστούν θα διατεθούν στην Ευρώπη, όπου η τιμή κτήσης θα ξεκινά από τις 321.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags