Facebook Pixel Τα "πήρε" με δημοσιογράφο ο Παπακαλιάτης! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-11-30 12:00:00

Τα "πήρε" με δημοσιογράφο ο Παπακαλιάτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα "πήρε" με δημοσιογράφο ο Παπακαλιάτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ηθοποιός/σεναριογράφος/σκηνοθέτης έγινε έξαλλος με ερώτηση που του έγινε!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρευρέθηκε χθες στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι». Ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός μίλησε μάλιστα και στους δημοσιογράφους, που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

«Έχω ξεκινήσει δειλά δειλά να γράφω τα επόμενα σενάρια», παραδέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που εκτός από ταινία, εξομολογήθηκε πως ετοιμάζει και σενάριο μίνι-σειράς!

Στη συνέχεια λοιπόν του έθιξαν για το άτυπο reunion που έκανε πριν λίγες ημέρες με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά 4. Ο Χριστόφορος είχε ανεβάσει φωτογραφία με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Πάνο Μουζουράκη. Ωστόσο η απουσία του Νίκου Κουρή ήταν αισθητή από το στιγμιότυπο και έτσι η δημοσιογράφος του Epsilon τον ρώτησε σχετικά.

«Μετά την επιστροφή από την Αμερική κάνατε και ένα reunion και με τα τηλεοπτικά σας αδέλφια, από το οποίο έλειπε ο Νίκος Κουρής όμως, γιατί δεν ήταν εκεί;», του είπε με τον καλλιτέχνη να απαντά πως πιθανώς να είχε θέατρο.

Ωστόσο η δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί και ρώτησε: «Δεν του έγινε πρόταση ή αυτός δεν ήρθε;». Τότε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εκνευρίστηκε και απάντησε: «Πώς σου ήρθε εσένα αυτό; Για ποιο κανάλι είσαι;».

Όταν έμαθε λοιπόν πως είναι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon, της είπε: «Καινούργιου; Να πεις στην αρχισυντάκτρια σου να σου μάθει πιο έξυπνες ερωτήσεις να κάνεις….»!

Μετά την προβολή μάλιστα του συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή η ομάδα έμεινε άφωνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags