Facebook Pixel Το αντίο Στραματσόνι και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)
| 2016-12-01 22:59:00

Το αντίο Στραματσόνι και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

Το αντίο Στραματσόνι και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

Πώς ερμηνεύετε την παραίτηση του Ιταλού τεχνκού με απόφαση Αλαφούζου και ποιον προτιμάτε για τον διάδοχό του; Ο SportDog ανοίγει κάλπη και ρωτά Παναθηναϊκούς και μη για τις εξελίξεις στο “τριφύλλι”.

Η ήττα από τον ΟΦΗ έφερε ραγδαίες, αν και αναμενόμενες, εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Γιατί, η αλήθεια είναι, ότι ο Αντρέα Στραματσόνι θεωρούταν πολύ καιρό φευγάτος, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι έπρεπε να αποτελέσει παρελθόν μετά το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση στην ομάδα. Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των “πρασίνων”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ όμως επιδέχεται πολλών ερμηνειών για το μέλλον του 40χρονου τεχνικού και τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό. Γιατί όπως σας ενημέρωσε ο σκύλος, από τη μία πλευρά αναφέρεται, ότι ο Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας, αλλά στην τελευταία παράγραφο, καταγράφεται, πως ο Αλαφούζος τού ζήτησε, να συνεχίσει, να στηρίζει το πλάνο της ομάδας!

Ο SportDog ανοίγει κάλπη και ρωτά τους αναγνώστες του, Παναθηναϊκούς και μη, να ερμηνεύσουν την ανακοίνωση της “πράσινης” ΠΑΕ και το “αντίο” του Ιταλού, αλλά και να προβλέψουν την επόμενη μέρα στον "πράσινο" πάγκο. Μπείτε στην ψηφοφορία.

Διαβάστε επίσης:

«Τι αλλάζει ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟ», «Επιστρέφει ο Μπουμάλ» – «Αυτούς θα ήθελε πολύ από Πανιώνιο»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags