Facebook Pixel Το πρόβλημα με Μπουρούση στον ΠΑΟ! Τι συμβαίνει με τον Έλληνα σέντερ και τι απoφάσισαν να κάνουν
| 2016-12-03 22:18:00

Το πρόβλημα με Μπουρούση στον ΠΑΟ! Τι συμβαίνει με τον Έλληνα σέντερ και τι απoφάσισαν να κάνουν

Το πρόβλημα με Μπουρούση στον ΠΑΟ! Τι συμβαίνει με τον Έλληνα σέντερ και τι απoφάσισαν να κάνουν

Γιατί δεν βλέπουμε τον περσινό «Μπούρου» που είχε σαρώσει τα πάντα στην Λαμποράλ; Τι έγινε λάθος στο Τριφύλλι και πώς θα το διορθώσει ο Πασκουάλ; Κλικ στο SportDog!
 

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κάνει την καλύτερη δυνατή χρονιά με τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει ο καθένας να καταλάβει ότι πλέον ο ρόλος του είναι διαφορετικός σε σχέση με εκείνον, που είχε πέρυσι στην Λαμποράλ. Πέρυσι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τον είχε χρίσει ηγέτη. Λάθος έκανε ο Μπουρούσης, λάθος δεν έκανε, κανείς δεν του μίλαγε.

Η συγκεκριμένη απόφαση του πρώην προπονητή του, βγήκε σε πολύ καλό και για τον διεθνή σέντερ και για την ομάδα του, καθώς έφθασε μέχρι το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Φέτος, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Είτε με τον Πεδουλάκη, είτε με τον Πασκουάλ, ο Μπουρούσης είναι ένας παίκτης σαν όλους τους άλλους στο ρόστερ. Αυτό όμως, παίζει ρόλο στην ψυχολογία του και βγαίνει, δυστυχώς και για τον ίδιο και για το Τριφύλλι, στο παρκέ. Κάθε άνθρωπος, κάθε παίκτης, έχει την δική του ψυχολογία, έτσι και ο Καρδιτσιώτης!

Επιπλέον, τόσο καιρό ο Μπουρούσης έπαιζε χωρίς τον Τζέιμς, με τον οποίο συνεργαζόταν άψογα στην Λαμποράλ. Επέστρεψε ο Τζέιμς και στο πρώτο παιχνίδι, που έπαιξαν και πάλι μαζί ο Ελληνας σέντερ ήταν σούπερ, δίνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο ματς με την Νταρουσάφακα. Χθες βέβαια με την Μπαρτσελόνα ήταν κάκιστος, αλλά είχε δικαιολογία, αφού ήταν εκτός προπονήσεων μερικές μέρες, λόγω γαστρεντερίτιδας.

Αν δει λοιπόν κάποιος τα στατιστικά του "Μπουρού" πέρυσι και φέτος, θα δει διαφορά. Όμως δεν είναι τόσο μεγάλη, αν αναλογιστούμε ότι άλλος είναι ο ρόλος του φέτος και άλλος πέρυσι. Και άλλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και άλλη η Λαμποράλ. Αυτό το γνωρίζει φυσικά και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος από τις πρώτες δηλώσεις όντας προπονητής των Πρασίνων, είχε τονίσει το πόσο πολύ πιστεύει στον Έλληνα σέντερ. Ο Καταλανός κόουτς, κόντρα σε όλους που… είχαν βάλει στη γωνία τον Μπουρούση, έλεγε πως θα γίνει η κολώνα της ομάδας και ότι φταίνει οι υπόλοιποι και συνολικά η ομάδα, που δεν παίζει καλά.

Ο Πασκουάλ εξακολουθεί να πιστεύει το ίδιο και μάλιστα έχει αποφασίσει να δουλέψει πάνω στον Μπουρούση τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Θα προσπαθήσει να …χρίσει τον «Μπούρου» ηγέτη του νέου Παναθηναϊκού, αλλά και να βρει συστήματα, που θα αξιοποιούν όλα τα προσόντα του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags