05/12/16 - 12:48

"Κινδυνεύουν με αποκλεισμό οι ελληνικές ομάδες"!

Πολύ ορατό είναι ακόμα το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικού Grexit όπως δήλωσε ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

"Κινδυνεύουν με αποκλεισμό οι ελληνικές ομάδες"!
48.060views 0shares

«Προφανώς και κινδυνεύει η Ελλάδα (από ποδοσφαιρικό Grexit). Δεν είναι στο χέρι της εκάστοτε Κυβέρνησης. Ενδεχόμενα να επιβληθεί από τους οργανισμούς έτσι κι αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Πρόσθεσε ότι «τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν γίνει σαφώς καλύτερα. Δεν υπάρχουν οι «σκιές» που υπήρχαν (Superleague). Να καταλάβουνε (οι ομάδες) ότι η περίοδος που η Πολιτεία μπορεί να κάνει «τα στραβά μάτια», έχει τελειώσει. Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι ήταν ένας φαύλος κύκλος και μία προσπάθεια απλά αλλαγής ισχύος. Θα κριθούν όλοι. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν καλές προθέσεις και απ' αυτούς που φωνάζουνε κι απ' όλους.

Συνδέοντας τα γεγονότα κρίναμε ότι έπρεπε η κατάσταση να εξομαλυνθεί (εμπρησμός Γ. Μπίκα και διακοπή). Όταν σε βόλεϊ γυναικών γίνονται συγκρούσεις και οδομαχίες… η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει. Η ανομία που εισχωρεί μέσα σε έναν σύνδεσμο φιλάθλων έχει να κάνει με τις εξαρτήσεις από τις εκάστοτε ηγεσίες των ΠΑΕ».

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ