Facebook Pixel Ψάχνεται στους στόπερ ο Μπέντο, αλλά και ο ΑΠΟΕΛ δεν πηγαίνει πίσω!
| 2016-12-06 16:08:00

Ψάχνεται στους στόπερ ο Μπέντο, αλλά και ο ΑΠΟΕΛ δεν πηγαίνει πίσω!

Ψάχνεται στους στόπερ ο Μπέντο, αλλά και ο ΑΠΟΕΛ δεν πηγαίνει πίσω!

Τα έχει τα προβληματάκια του και ο κυπριακός σύλλογος!

Μεγάλα προβλήματα στην άμυνα έχει το ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στο «ΓΣΠ» με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης -και τελευταίας- αγωνιστικής των ομίλων του Europa league.

Συγκεκριμένα ο Αστίθ είναι τιμωρημένος, ενώ ο Καρλάο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την ομάδα του Πειραιά. Η παρουσία του Γιώργου Μερκή στο αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Από κει και πέρα, είναι ερωτηματικό ποιος θα είναι ο παρτενέρ του, εφόσον δεν προλάβει τελικά να παίξει ο Καρλάο.

Στο μεταξύ, διέψευσε η διοίκηση της πρωταθλήτριας Κύπρου διέψευσε δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ, που ανέφεραν ότι μετά από αίτημα του Ολυμπιακού το ΑΠΟΕΛ δίνει ακόμη 300 εισιτήρια στους πειραιώτες.

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έδωσαν 1100 εισιτήρια, δηλαδή το 5% που δικαιούται η φιλοξενούμενη ομάδα. Επιπλέον πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε καν επιπλέον εισιτήρια αφού η συμφωνία ήταν γνωστή εκ των προτέρων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags