Facebook Pixel "Άλλος Μπεργκ με Ουζουνίδη"-"Παικταράς Καρντόσο, γι’ αυτό τα βάζει ο Ιντέγιε"-"Θα… πεθάνει ο Αλμέιδα"
| 2016-12-06 19:55:00

"Άλλος Μπεργκ με Ουζουνίδη"-"Παικταράς Καρντόσο, γι’ αυτό τα βάζει ο Ιντέγιε"-"Θα… πεθάνει ο Αλμέιδα"

του Γιώργου Κτενά
"Άλλος Μπεργκ με Ουζουνίδη"-"Παικταράς Καρντόσο, γι’ αυτό τα βάζει ο Ιντέγιε"-"Θα… πεθάνει ο Αλμέιδα"

Ο Χ. Δημόπουλος σχολίασε στο SportDog τους επιθετικούς των μεγάλων ομάδων με φοβερές ατάκες. Τι είπε για Κλάους-Κουλούρη και γιατί περιμένει πολλά από τους Καρντόσο-Μπεργκ.

Ως έναν επιθετικό που είναι εύκολος στο γκολ χαρακτήρισε τον Μπράουν Ιντέγε ο Χρήστος Δημόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον SportDog.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε ακόμα στην παρουσία τού Όσκαρ Καρντόσο και στον λόγο που δεν έχει πάρει ακόμα μπρος στον Ολυμπιακό και σχολίασε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανεβάσει την ψυχολογία τού Μπεργκ και θα αποδώσει ξανά στο γνωστό επίπεδο.

Ο "φονιάς" των αντίπαλων εστιών, ένας από τους πλέον κατάλληλους για να μιλήσει για τους σέντερ φορ τού φετινού πρωταθλήματος, σχολίασε ακόμα ότι ο Αλμέιδα "πεθαίνει" όταν δεν υπάρχει κάποιος να του δώσει ασίστ, ενώ αναφέρθηκε και στους Κλάους - Κουλούρη.


"Είναι μέσα στις φάσεις ο Ιντέγε και όταν συμβαίνει αυτό με έναν σέντερ φορ, θα σκοράρει. Αυτός είναι μέσα στις φάσεις, για αυτό έχει πετύχει 9 γκολ μέχρι στιγμής φέτος. Το θέμα είναι να δημιουργεί η ομάδα, μετά το γκολ θα έρθει. Είναι εύκολος στο γκολ, γιατί δημιουργεί φάσεις ο Ολυμπιακός", ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Δημόπουλου στον SportDog για τον Μπράουν Ιντέγε και συμπλήρωσε για τον Όσκαρ Καρντόσο:

 

"Τον Καρντόσο τον έχω παρακολουθήσει για πολλά χρόνια, είναι παιχταράς. Ηρθέ αργά όμως στον Ολυμπιακό. Αν βρει τη φόρμα του, μέσα στη μεγάλη περιοχή είναι μεγάλος γκολτζής. Έχει εκτόπισμα, μπορεί να την κολλήσει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα".  

 

Πώς βλέπετε τον φετινό Μπεργκ; Ακόμα και ο Ουζουνίδης σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου τού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ότι αυτή την περίοδο δεν είναι ο παίκτης που ξέρουμε.

"Ο Μπεργκ δεν έχει αποδώσει αυτό που ξέρουμε και περιμένουμε. Αλλά αν πάρει την μπάλα εκεί που θέλει, θα τη στείλει στα δίχτυα. Πιστεύω ότι τώρα ο Ουζουνίδης θα του ανεβάσει την ψυχολογία. Αλλά πρέπει να φορτσάρει κι αυτός, γιατί όλη η ομάδα βλέπει τον Μπεργκ. Από τη στιγμή που παίζει για αυτόν η ομάδα, πρέπει να κάνει τη μία ευκαιρία γκολ. Δεν τον βλέπω ξενερωμένο, το θέμα είναι ότι βλέπει ότι δεν πηγαίνει καλά η ομάδα γενικότερα και αυτό είναι δύσκολο. Τώρα με την αλλαγή προπονητή, νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει".

 

Η άποψή σας για τον Αλμέιδα;

 

"Αυτός έχει μείνει πίσω. Δεν έχει και έναν παίκτη να του βγάλει μία πάσα βέβαια. Υπάρχει ο Μάνταλος, αλλά αν δεν τραβήξει αυτός πεθαίνει και ο Αλμέιδα. Είναι δυνατό παιδί, ψηλός, μπορεί να κάνει φάσεις για γκολ. Αλλά δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής όσα περιμένουν".

Τους δύο φορ του ΠΑΟΚ, τον Κλάους Αθανασιάδη και τον Κουλούρη, πώς τους βλέπετε φέτος;

"Ο Κουλούρης έκανε κάποια γκολ, αλλά από εκεί και πέρα... Όταν υπάρχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο. Μέσα στη μεγάλη περιοχή θα κάνει γκολ ο Κουλούρης, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις από τον Κουλούρη να βάλει όλα τα γκολ. Ο Κλάους επίσης είναι καλός γκολτζής, αλλά το θέμα είναι ότι βασίζονται αποκλειστικά σε αυτόν. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός παίρνουν γκολ και από τους χαφ, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ. Αν κλείσουν δύο αμυντικοί τον Κλάους, τελείωσε. Τι να κάνει δηλαδή μετά;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags