Facebook Pixel "Aνυπόμονος για το τι πραγματικά μας περιμένει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-07 10:23:00

"Aνυπόμονος για το τι πραγματικά μας περιμένει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ"

"Aνυπόμονος για το τι πραγματικά μας περιμένει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός της Λίμπερετς, Γίντριχ Τριπισόφσκι, δήλωσε... ανυπόμονος να γνωρίσει την έδρα του ΠΑΟΚ

Λίγο πριν την αναμέτρηση με το ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόφκσι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει.
Όπως είναι ήδη γνωστό, η Λίμπερετς ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει στη διάθεσή της, δυο πολύτιμους ποδοσφαιριστές, τους Μίλαν Μπάρος και Μάρτιν Λάτκα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού: "Θα μας λείψουν δύο έμπειροι παίκτες, ο Μάρτιν Λάτκα και ο Μίλαν Μπάρος.

Από την άλλη, χαίρομαι που ταξιδεύει μαζί μας ο Γιαν Σικόρα, ο οποίος θα είναι έτοιμος και θα μας βοηθήσει. Η παρουσία του μας δίνει μια μεγάλη ενίσχυση. Στις μεγάλες απουσίες θα πρέπει να σημειωθεί και ο Χοβόρκα. Η υπόλοιπη ομάδα είναι σε καλή κατάσταση...", ανέφερε ο Τρπισόφκσι, ο οποίος δεν παρέλεψει να κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στην Τούμπα:

"Θα μιλήσουμε και την Τετάρτη γι΄αυτό, όταν θα έχουμε την προπόνηση πριν τον αγώνα στο γήπεδο. Ξέρω πως η ατμόσφαιρα είναι θερμή, και θα ήθελα να το συγκρίνουμε κάπως με αυτή που συναντήσαμε απέναντι στην Χάιντουκ.

Οι κερκίδες είναι μακριά από το γήπεδο αλλά ο θόρυβος του συγκεκριμένου γηπέδου είναι εκκωφαντικός. Είμαι λίγο ανυπόμονος για το τι πραγματικά μας περιμένει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ..." 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags