Facebook Pixel Ποιος Ιμπάρμπο; Άλλους τέσσερις διώχνει από ΠΑΟ ο Ουζουνίδης – Αυτόν τον βασικό δεν έχει σε εκτίμηση!
| 2016-12-07 14:30:00

Ποιος Ιμπάρμπο; Άλλους τέσσερις διώχνει από ΠΑΟ ο Ουζουνίδης – Αυτόν τον βασικό δεν έχει σε εκτίμηση!

Ποιος Ιμπάρμπο; Άλλους τέσσερις διώχνει από ΠΑΟ ο Ουζουνίδης – Αυτόν τον βασικό δεν έχει σε εκτίμηση!

Σκούπα και φαράσι θα πάρει ο Έλληνας τεχνικός το Γενάρη! Ποιοι παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και ποιοι υπό αυστηρή κρίση; Το πρώτο μέρος ενός "καυτού" ρεπορτάζ...

Τελειωμένος θα πρέπει να θεωρείται ο Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό. Ο Κολομβιανός επιθετικός παρουσιάζει τάσεις φυγής και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Τριφύλλι μετά το Γενάρη. Εξάλλου, ο παίκτης είναι δανεικός από την Κάλιαρι στην ομάδα του Τριφυλλιού και μπορεί εύκολα να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, σημερινά δημοσιεύματα εκτιμούν ότι την πόρτα της εξόδου θα δει και ο Σαμπά. Ο Κογκολέζος στόπερ δείχνει δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις στο σύλλογο, αλλά και από τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την παρουσία του.

Ωστόσο, αυτοί δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες που φλερτάρουν με το διαζύγιο. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Ιβανόφ, ο οποίος έχει πολλές απογοητευτικές εμφανίσεις ως βασικός από τον Στραμασόνι, ενώ ο Ουζουνίδης δεν τον έχει σε καμία εκτίμηση.

Ίσως είναι και ο μοναδικός παίκτης που ο Έλληνας ο τεχνικός δε χρειάζεται να τσεκάρει, μιας και θεωρεί ότι είναι πολύ αργός για τη θέση του με κακές τοποθετήσεις.

Παράλληλα, από πολύ αυστηρές εξετάσεις θα περάσει και ο Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος έχει μεγάλη εμπειρία, η αξία του είναι δεδομένη, έχει προλάβει να τη δείξει σε κάποια παιχνίδια, ωστόσο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα φυσικής κατάστασης και τραυματισμών.

Αν δεν καταφέρει το επόμενο αμέσως διάστημα να ...πάρει τα πάνω του, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ουζουνίδης να ζητήσει την αποχώρησή του ή την απόκτηση αμυντικού μέσου. Ο Έλληνας τεχνικός είναι λάτρης των γρήγορων και δυναμικών μέσων και ο Λεντέσμα δεν μπορεί, πια, να κάνει τέτοιο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολος θα πρέπει να θεωρείται και ο Εμποκού. Ο Ουζουνίδης δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι υπολογίζει πιο πολύ το δικό του "παιδί" από τον Πανιώνιο, τον Μπουμάλ, ο οποίος αναμένεται στα επόμενα ματς να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Στραματσόνι που τον είχε τελειωμένο.

Όπως διαπιστώνει κανείς, όλοι οι παραπάνω παίκτες είναι μεταγραφές και εισηγήσεις του Στραματσόνι, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Και πιστέψτε μας σημαίνει πολλά για τον Ιταλό. Αλλά γ' αυτό θα επανέλθουμε αναλυτικότερα σε άλλο, πιο καυτό ρεπορτάζ! Μείνετε συντονισμένοι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξέσπασε σε γέλια: «Σιγά μην πάω εγώ Παναθηναϊκό»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags