Facebook Pixel Ο "Στράμα" είναι... εδώ! - Ο άγνωστος ρόλος του στα «πράσινα» μεταγραφικά του Ιανουαρίου!
| 2016-12-07 23:20:00

Ο "Στράμα" είναι... εδώ! - Ο άγνωστος ρόλος του στα «πράσινα» μεταγραφικά του Ιανουαρίου!

Ο "Στράμα" είναι... εδώ! - Ο άγνωστος ρόλος του στα «πράσινα» μεταγραφικά του Ιανουαρίου!

Μπορεί να μην κάθεται πλέον στον πάγκο της ομάδας, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι μένει στο "τριφύλλι" αναλαμβάνοντας έναν ειδικό ρόλο στο πλάι του Γιάννη Αλαφούζου! 

Αρκετά πράγματα αναμένεται να αλλάξει στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι.

Έτσι, όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα σήμερα, ο Έλληνας τεχνικός θα πάρει... σκούπα και φαράσι και πρώτος που θα δει την έξοδο από το "τριφύλλι" θα είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο τους μήνες που είναι στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να επιστρέψει στην Κάλιαρι, η οποία θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Κρίστοφερ Σάμπα και Ιβάν Ιβανόφ, οι οποίοι δεν φαίνεται να ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον Ουζουνίδη, κι ενώ ο πρώτος ψάχνεται από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην Ελλάδα για να πάρει μεταγραφή στην Κίνα...

Επόμενοι που θα περάσουν τις "εξετάσεις" του νέου κόουτς των Πράσινων είναι οι Κριστιάν Λεντέσμα και Πολ - Ζοσέ Εμποκού, οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι.

Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και κολλάει το όνομα του Αντρέα Στραματσόνι. Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν εισηγήσεις του Ιταλού, με την διοίκηση να τις κάνει... πραγματικότητα και τώρα να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, εφόσον επιθυμεί να τους αποδεσμεύσει.

Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος κράτησε ως προσωπικό του σύμβουλο τον Στραματσόνι, ακόμα και μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας, για έναν και μόνο λόγο: με την προοπτική ο Ιταλός, με τις πολλές διασυνδέσεις στην Ιταλία κυρίως, να βοηθήσει με τους... διαύλους του, ώστε να βρουν τον επόμενο σταθμό τους οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, χωρίς να ζημιωθεί ιδιαίτερα το "τριφύλλι".

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, άλλωστε, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στους κύκλους των μάνατζερς και με τις επαφές του μπορεί να σταθεί πολύτιμος για τον Γιάννη Αλαφούζο και γενικότερα για το "τριφύλλι". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags