Facebook Pixel Κινδυνεύει ο ΠΑΟ! Σενάριο - τρόμος αν δεν κερδίσει τη Θέλτα...
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-08 08:50:00

Κινδυνεύει ο ΠΑΟ! Σενάριο - τρόμος αν δεν κερδίσει τη Θέλτα...

Κινδυνεύει ο ΠΑΟ! Σενάριο - τρόμος αν δεν κερδίσει τη Θέλτα...

Τι θα συμβεί αν δεν κερδίσει σήμερα την Θέλτα το "τριφύλλι"; Ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν στην ομάδα...

Μια από τις χειρότερες χρονιές της ευρωπαϊκής του ιστορίας θέλει να αποφύγει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη στο τελευταίο φετινό ματς για το Europa League εναντίον της Θέλτα, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Για το πρεστίζ του συλλόγου, για να διαγράψει το άσχημο σερί με 12 αγώνες χωρίς νίκη σε ομίλους της διοργάνωσης, αλλά πάνω απ΄όλα να αποφύγει δύσβατα μονοπάτια στις μελλοντικές κληρώσεις.

Αν οι Πράσινοι κερδίσουν απόψε την ισπανική ομάδα, τότε θα προσθέσουν άλλους 2.000 πόντους και η συγκομιδή της 5ετίας θα φτάσει στους 15.800 βαθμούς, ενώ μέχρι το φινάλε της σεζόν μπορεί να μαζευτούν μερικοί ακόμη βαθμοί, ανάλογα και με το τι θα κάνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Αυτό θα ανεβάσει, ίσως προσωρινά, τον Παναθηναϊκό στην 119η θέση (από την129η που βρίσκεται) προσπερνώντας και τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να βρίσκονται στην 122η θέση με 15.300 βαθμούς.

Κάτι που σημαίνει ότι ανάλογα και με τις ομάδες της νέας χρονιάς στα ευρωπαϊκα κύπελλα, το "τριφύλλι" ενδέχεται να μπει ξανά στους ισχυρούς στην κλήρωση του Europa League (αν δε βγει Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ αν δεν έρθει η νίκη με την Θέλτα, τότε οι Πράσινοι θα πρέπει να πετάξουν έξω μεγάλα ονόματα για να μπουν στους ομίλους.

Άρα, λοιπόν, το αποψινό ματς της Λεωφόρου είναι πολύ σημαντικό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags