Facebook Pixel Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της κυκλοφορίας για το υβριδικό Suzuki Ignis
Άλλα Σπορ
| 2016-12-08 10:29:00

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της κυκλοφορίας για το υβριδικό Suzuki Ignis

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της κυκλοφορίας για το υβριδικό Suzuki Ignis

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να έρθει στην Ελλάδα το υβριδικό Suzuki Ignis που πρωτοπαρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Έχοντας στο DNA τις καταβολές της Suzuki το μοντέλο εισάγει μια εντελώς νέα σχεδίαση από τον προκάτοχό του, ενώ παράλληλα προσφέρει άριστη ορατότητα, ευρύχωρη καμπίνα και μεγάλο χώρο για τις αποσκευές.

Εξωτερικά το νέο Ignis διακρίνεται για τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα που του δίνουν επιθετικό στυλ. Ο δυναμισμός του μοντέλου διακρίνεται και από την μικρή λεπτομέρεια του καπό στα πλάγια. Εσωτερικά διαθέτει ανασχεδιασμένο ταμπλό οργάνων, δίνοντας μια φουτουριστική εμφάνιση. Στην τελική απόφασή του, ο αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πολύχρωμο σαλόνι της αρεσκείας του ανάμεσα σε πληθώρα χρωματισμών, βάζοντας με αυτό τον τρόπο την προσωπική του πινελιά.

Το νέο Ignis παρά το μικρό του μέγεθος προσφέρει μεγάλη άνεση στην καμπίνα των επιβατών, ενώ εντύπωση προκαλεί ο αποθηκευτικός χώρος που αγγίζει τα 267 λίτρα. Να σημειώσουμε ότι το νέο μοντέλο έχει συνολικά μειωμένο βάρος, αλλά αυξημένη ακαμψία.

Η Suzuki παρουσίασε το πρώτο 1,2λίτρων Dualjet technlogy κινητήρα της (K12C) το 2014, αρχικά στο Swift και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε στο Baleno SHVS (Smart υβριδικό όχημα από τη Suzuki) τον Ιούνιο του 2016. Αυτό τον κινητήρα θα φοράει και το νέο υβριδικό Ignis, φθάνοντας με αυτό τον τρόπο σε χαμηλές εκπομπές CO2, που είναι της τάξης των 97 γραμμαρίων στο χιλιόμετρο. Θα αποδίδει συνολικά 90 ίππους, ενώ θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση.

Πηγή: Praktoreio-sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags