Facebook Pixel Να ποιος διχάζει τον Ολυμπιακό! Ο Μπέντο θέλει να διώξει τον παίκτη - επένδυση - Η αντίδραση της ΠΑΕ!
| 2016-12-08 12:00:00

Να ποιος διχάζει τον Ολυμπιακό! Ο Μπέντο θέλει να διώξει τον παίκτη - επένδυση - Η αντίδραση της ΠΑΕ!

Να ποιος διχάζει τον Ολυμπιακό! Ο Μπέντο θέλει να διώξει τον παίκτη - επένδυση - Η αντίδραση της ΠΑΕ!

Υπάρχει θέμα στο εσωτερικό της ομάδας με ποδοσφαιριστή που ο Πορτογάλος δείχνει να έχει αποφασίσει να τελειώσει από το σύλλογο παρόλο που στην ΠΑΕ έχουν άλλη άποψη...

Καθόλου ευχαριστημένοι δεν είναι στον Ολυμπιακό με τον Μάρκο Μαρίν, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις αγωνιστικές προσδοκίες που υπήρχαν με την απόκτησή του. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Γερμανός φέρεται να έχει συμπεριφορά βεντέτας και το μόνο σίγουρο είναι πως δε νιώθει καθόλου καλά από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, με αποτέλεσμα να μη δουλεύει στις προπονήσεις και να είναι απείθαρχος.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Πορτογάλος τον κόβει συστηματικά πλέον από τις αποστολές στα σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, είναι πολύ πιθανό να τον «τελειώσει» από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο μάνατζερ του Γερμανού μέσου είναι ενήμερος εδώ και καιρό για τη σοβαρή αυτή πιθανότητα και ήδη ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του. Έτσι κι αλλιώς, ο Μπέντο, που εισηγήθηκε την απόκτηση του Μαρίν, φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί πως έκανε λάθος και να τελειώνει μια και καλή με τον Γερμανό αφού τον βλέπει να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού φαίνεται πως δε... βιάζεται τόσο πολύ και θέλει να δώσει κι άλλες ευκαιρίες στον 27χρονο επιτελικό χαφ, ώστε να είναι απόλυτα σίγουρη για την τελική απόφαση που θα πάρει (όταν την πάρει κι εφόσον ο Γερμανός συνεχίσει να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας).

Οι Πειραιώτες είναι μεν δυσαρεστημένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο «ζητούν» εμμέσως από τον Μπέντο να του δώσει ευκαιρίες, προκειμένου μια σημαντική επένδυση του συλλόγου να μην πάει χαμένη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πορτογάλος -όπως έχει (απο)δείξει έως τώρα- δεν κάνει εύκολα πίσω. Το είδαμε με τον Τσόρι αυτό και θυμίζουμε ότι δεν είχε διστάσει να παροπλίσει για σημαντικό χρονικό διάστημα και τον Κώστα Φορτούνη.

Τούτο σημαίνει πως, αν δεν υπάρξει θεαματική ανατροπή και βλέποντας τον Μαρίν αδιάφορο, δύσκολα θα του δώσει ευκαιρίες, ανεξάρτητα από τα μηνύματα που παίρνει από τη διοίκηση.

Άλλωστε, πέριξ του Ρέντη είναι γνωστό πως η... ξεροκεφαλιά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags