Facebook Pixel Στους μπάφους κι ο Phil Jackson!
| 2016-12-08 17:43:00

Στους μπάφους κι ο Phil Jackson!

Στους μπάφους κι ο Phil Jackson!

Δεν είναι τρολιά, αλλά αληθινή είδηση. Το παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του!

Βγήκε ο προπονητής των Warriors Steve Kerr και δήλωσε ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάπνισε δυο φορές μαριχουάνα για να ανακουφισθεί από μετεγχειρητικούς πόνους, βγήκε ο παίκτης του Draymond Green και τον υπερασπίστηκε, βγήκε ο πρώην παίκτης του Andrew Bogut και τα είπε φίφτυ φίφτυ, άνοιξε θέλοντας και μη η συζήτηση στο ΝΒΑ για το αν πρέπει να επιτραπεί η χρήση του «χόρτου» σε παίκτες που αναρρώνουν από τραυματισμούς.

Ε, δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση ο Phil Jackson, ο θρυλικός προπονητής των Bulls και των Lakers, που ούτως ή άλλως έχει παραδεχθεί χρήση μαριχουάνας και LSD στο παρελθόν. Με δικά του λόγια περιέγραψε στην εκπομπή “We need to talk” του CBS sports πως κάπνισε «χόρτο» στη δεκαετία του ’60, αναρρώνοντας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη:

«Κάπνιζα μαριχουάνα εκείνη την εποχή, αφενός για να ξεχνάω την κατάστασή μου και αφετέρου γιατί με ανακούφιζε απ’ τους πόνους. Δεν θεώρησα όμως ποτέ ότι μπορεί να είναι κανονικό φάρμακο για τέτοιες καταστάσεις. Εδώ στο ΝΒΑ, προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τη χρήση μαριχουάνας απ’ τους παίκτες και έχω την εντύπωση ότι αποτύχαμε. Νομίζω ότι συνεχίζεται και ότι είναι τμήμα της κουλτούρας του ΝΒΑ. Είτε θα το παραδεχθούμε είτε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με άλλο τρόπο…»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags