Facebook Pixel Θα ανανεώσει ο Μέσι; Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο και οι δυσκολίες
| 2016-12-08 18:10:00

Θα ανανεώσει ο Μέσι; Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο και οι δυσκολίες

Θα ανανεώσει ο Μέσι; Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο και οι δυσκολίες

Στην Μπαρτσελόνα επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ωστόσο τα πράγματα ίσως να μην είναι τόσο εύκολα αυτή τη φορά...

Για την Μπαρτσελόνα είναι θέμα μείζονος σημασίας το να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Λιονέλ Μέσι και έφτασε η ώρα για τις συζητήσεις της πιθανής υπογραφής του νέου του συμβολαίου.

Η παρούσα συμφωνία εκπνέει το 2018 και ο πατέρας και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου, με τους ανθρώπους της Μπάρτσα να ελπίζουν πως θα καταλήξουν σε νέα πολυετή συμφωνία με τον Αργεντινό.

Πάντως, ίσως τα δεδομένα να μην είναι τόσο ρόδινα για τους Καταλανούς αυτή τη φορά, αφού στο προηγούμενο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μέσι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, ενώ αυτή τη φορά ίσως παίξει ανασταλτικό ρόλο και ένας άλλος παράγοντας, καθώς λέγεται ότι ο Αργεντινός είναι δυσαρεστημένος με τη στάση της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία κατηγορήθηκε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags