Facebook Pixel Έγραψε… ιστορία ο Παναθηναϊκός με δυο αρνητικά ρεκόρ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-09 01:02:00

Έγραψε… ιστορία ο Παναθηναϊκός με δυο αρνητικά ρεκόρ!

Έγραψε… ιστορία ο Παναθηναϊκός με δυο αρνητικά ρεκόρ!

Διαβάστε για τις αρνητικές επιδόσεις των Πρασίνων που «σφράγισε» η αποψινή βραδιά με την ήττα από τη Θέλτα.

Ακόμα μια κάκιστη ευρωπαϊκή βραδιά του Παναθηναϊκού φέτος και μια χρονιά που θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ευρωπαϊκή ιστορία του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον και επίσημα ο κάτοχος του απόλυτου αρνητικού ρεκόρ για τα περισσότερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο Europa League. Οι Πράσινοι είχαν 12 ευρισκόμενοι στην κορυφή μαζί με τις Παρτιζάν και Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο μετά την ήττα από τη Θέλτα έφτασαν τα 13 και έγιναν οι μοναδικοί κάτοχοι αυτή της θλιβερής πρωτιάς. Θυμίζουμε ότι η τελευταία νίκη της ομάδας ήταν το 2012, όταν είχε επικρατήσει της Μάριμπορ με 1-0!

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό στους φετινούς ομίλους σπάζοντας το δικό του αρνητικό ρεκόρ για τη χαμηλότερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η προηγούμενες αρνητικές επιδόσεις του Τριφυλλιού είχαν σημειωθεί τη σεζόν 2014-15, όταν είχε συγκεντρώσει 2 βαθμούς σε όμιλο του Europa League με αντιπάλους τις Αϊντχόβεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας, αλλά και το 2010-11, όταν είχε την ίδια συγκομιδή σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ με Μπαρτσελόνα, Ρουμπίν Καζάν και Κοπεγχάγη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags