Facebook Pixel Αυτός ο Ολυμπιακός θα... αδειάζει το Καραϊσκάκη
| 2016-12-09 11:50:00

Αυτός ο Ολυμπιακός θα... αδειάζει το Καραϊσκάκη

Αυτός ο Ολυμπιακός θα... αδειάζει το Καραϊσκάκη

Έχασε 2-0 ο Ολυμπιακός στην Κύπρο από το ΑΠΟΕΛ που δεν έχει τόσο καλούς ποδοσφαιριστές όσο ο πρωταθλητής μας. Γιατί έχασε, όμως; Επειδή το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα.

Επειδή ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του είναι ολότελα προβλέψιμος κι όταν επιτίθεται δεν υποχρεώνει τον αντίπαλο να βαράει συναγερμό.

Σημειώστε το. Το Καραϊσκάκη θα αδειάζει μ’ αυτόν τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα αλλά περιμένει απ’ αυτήν να τον ικανοποιεί. Να τον ηλεκτρίζει. Αν η ομάδα, η κάθε ομάδα δεν καλεί σε «συμμετοχή» στο παιχνίδι τον κόσμο, δουλειά δεν γίνεται. Το γήπεδο δεν γεμίζει, το γήπεδο θα αδειάζει.

Όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το ΑΠΟΕΛ περνούσε από τον Φορτούνη, ο οποίος σημάδευε μπροστά τα δύο θηρία. Να προσπαθεί να φθάσει η μπάλα στους Σεμπά, Ιντέγε. Δεν είναι αρκετό αυτό. Ακριβώς γιατί απέναντι στο αργό και χωρίς ποικιλία παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο αντίπαλος αμυντικά αισθάνεται μια σιγουριά, μια ασφάλεια.

Μπήκε ο Τσόρι αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Τι να κάνει ο Αργεντινός όταν γνωρίζει ότι δεν τον πιστεύει ο προπονητής και ο ίδιος δεν έχει προσωπικό κίνητρο σ’ αυτήν την ηλικία να κάνει την υπέρβαση. Κι ο Μιλιβόγιεβιτς να παίζει, πώς να καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες σε μια ομάδα που της λείπει η φλόγα. Το πάθος. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες αξίας αλλά έχασε στην Κύπρο από συναδέλφους που συγκροτούσαν καλύτερη ομάδα.
.......................................
Απροστάτευτος λόγω Μπέντο ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags