Facebook Pixel Ποιον αρπάζει από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός – Έτσι οι πρωταθλητές πάνε για το κόλπο γκρόσο της χρονιάς!
| 2016-12-09 16:00:00

Ποιον αρπάζει από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός – Έτσι οι πρωταθλητές πάνε για το κόλπο γκρόσο της χρονιάς!

Ποιον αρπάζει από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός – Έτσι οι πρωταθλητές πάνε για το κόλπο γκρόσο της χρονιάς!

Μία κίνηση που θα αποτελέσει ισχυρό "χτύπημα" στο Δικεφάλο ετοιμάζουν στον Πειραιά! Ποιον παικταρά έβαλαν στο μάτι και πώς πάνε να τον κάνουν δικό τους; "Κλικ" κι έμαθες...

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην αγορά για επιθετικό. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου δεν απέκτησαν τον σέντερ φορ που ήθελαν το καλοκαίρι, έχουν εξαγγείλει ότι θα κλείσουν κυνηγό για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Ειδικά τώρα που οι Ασπρόμαυροι προκρίθηκαν στους 32 του Europa League, υπάρχει πρόθεση από τον Ιβάν Σαββίδη να γίνουν σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, όπως σας αποκαλύψαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Ένας, λοιπόν, από τους κύριους στόχους της ομάδας είναι ο Πιέρος Σωτηρίου, ο βασικός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος χθες έκανε όργια απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Δικέφαλος θέλει τον παίκτη και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον προσεγγίσει. Ο 20χρονος επιθετικός έχει εγκριθεί από το scouting του ΠΑΟΚ και έχει ανατεθεί σε συγκεκριμένο άτομο της ομάδας η προσέγγισή τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και της κυπριακής ομάδας.

Το συμβόλαιο του Σωτηρίου εκπνέει το 2020 και δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, συνεπώς οι Θεσσαλονικείς πρέπει να τα βρουν με τους Κυπρίους για να τον αγοράσουν, καταβάλλοντας προφανώς ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Κάπου εδώ, όμως, μπαίνει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, έστω και με έμμεσο τρόπο. Οι Πειραιώτες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με το ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προσέλαβαν ως chief scout πριν λίγες ημέρες τον Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο και στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Ισπανός αποχώρησε το καλοκαίρι πληρώνοντας και αυτός την κάκιστη παρουσία της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο χαίρει εκτίμησης στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια. Μάλιστα, οι "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν πως η πρόσληψή του στον ΑΠΟΕΛ έγινε με τις ευλογίες του Ολυμπιακού.

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ...επιρροή τους στο εσωτερικό των πρωταθλητών Κύπρου ώστε να "κλέψουν" τον πολύ ικανό επιθετικό, χαλώντας παράλληλα την -προχωρημένη ως ένα βαθμό- μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Ούτως ή άλλως, ο Πιέρος Σωτηρίου μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ειδικά μετά και τη χθεσινή του σούπερ εμφάνιση απέναντι στους αμυντικούς του Ολυμπιακού, θα ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του στο Λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει ήδη κάνει τη σχετική προεργασία για τον διεθνή φορ εκ μέρους των πρωταθλητών Ελλάδος στο παρελθόν, ενώ μετά τη χθεσινή δήλωση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ ότι "θέλω τον Μανιάτη στην ομάδα μου", εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς πώς μπορεί ο Ολυμπιακός να τελειώσει πιο εύκολα το deal για τον Κύπριο σέντερ φορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags