Facebook Pixel Πόσο καιρό μένει εκτός ο Τσιγκρίνσκι;
| 2016-12-09 22:26:00

Πόσο καιρό μένει εκτός ο Τσιγκρίνσκι;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πόσο καιρό μένει εκτός ο Τσιγκρίνσκι;

Αρκετό καιρό εκτιμάται ότι θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ. Ο σκύλος έκανε ρεπορτάζ για τον τραυματισμό του έμπειρου αμυντικού.

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς δεν λέει να τερματιστεί στην ΑΕΚ. Όπως πληροφορηθήκατε, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέστη κάκωση προσαγωγών και τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγωνα της Ένωσης με τον Λεβαδειακό. Η επίσημη ενημέρωση ανέφερε, ότι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί αν ο Ουκρανός υπέστη όντως κάκωση ή θλάση στους προσαγωγούς. Όπως τόνισε στον SportDog ο ορθοπεδικός Κώστας Κυριακόπουλος, στην πρώτη περίπτωση ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται στις 2 με 3 εβδομάδες, ενώ η δεύτερη είναι σοβαρότερη και θα κληθεί να μείνει εκτός γύρω στον ένα μήνα. Είναι δεδομένο, ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα αφήσει αρκετό διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τον 30χρονο και η ΑΕΚ θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τσιγκρινσκι είχε τραυματιστεί ξανά στα μέσα Νοεμβρίου σε οικογενειακό διπλό στα Σπάτα. Τότε είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού με τον τετρακέφαλο, η οποία τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 ημέρες. Μην ξεχνάτε, ότι και ο Μπακασέτας πρόβλημα στους προσαγωγούς αντιμετωπίζει τόσο καιρό, γι'αυτό έχουμε να τον δούμε να παίζει από τo ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 30 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags