Facebook Pixel Επική δήλωση Μανωλά - Για αυτό αυτό το παιδί θα κάνει μεγάλη καριέρα!
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-10 12:53:00

Επική δήλωση Μανωλά - Για αυτό αυτό το παιδί θα κάνει μεγάλη καριέρα!

Επική δήλωση Μανωλά - Για αυτό αυτό το παιδί θα κάνει μεγάλη καριέρα!

Τη διάβασες;

«Τους σέβομαι όλους, αλλά δεν φοβάμαι κανένα». Ο Κώστας Μανωλάς, μίλησε για το "Match Program" της αναμέτρησης με την Μίλαν, προγραμματισμένη για το βράδι της Δευτέρας στο Olimpico.

"Φτάνουμε στο παιχνίδι με την Μίλαν, όπως πάντα συγκεντρωμένοι. Η Μίλαν έχει αρκετούς νέους, χωρίς εμπειρία, αλλά παίζουν καλά. Θα πάμε στο γήπεδο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Γιουβέντους, πρέπει να είμαστε γενναίοι και πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η νίκη με την Λάτσιο ήταν σημαντική για την κατάταξη, αλλά και έδωσε χαρά στους φιλάθλους μας. Για εμάς είναι μια επιπλέον ένεση εμπιστοσύνης, συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα,» τόνισε ο Ελληνας αμυντικός, που ρωτήθηκε για τον τραυματισμό που είχε:

«Στο ντέρμπι ήμουν καλός, έτσι δεν είναι;» απάντησε. «Το παιχνίδι με την Μίλαν είναι σημαντικό, όχι μόνο για να περάσουμε μπροστά της, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι η Γιουβέντους δεν θα κερδίσει το δικό της ντέρμπι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ μακρύ δρόμο, γι' αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθοριστικό, αλλά οι δύο αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας με Μίλαν και Γιουβέντους είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καλή. Εχουμε κίνητρα, αυτοπεποίθηση. Η ικανοποίηση της νίκης στο ντέρμπι είναι μια ώθηση για να δώουμε τον καλύτερο εαυτό μας με την Μίλαν. Στην αρχή του πρωταθλήματος ποτέ δεν θα περίμενε κανείς, αυτή την στιγμή να είναι δεύτερη η Μίλαν. Ο Μοντέλα έκανε πολύ καλή δουλειά με τους νέους που έχει στη διάθεσή του,», πρόσθεσε.

«Κανένας από την Μίλαν δεν με φοβίζει. Τους σέβομαι όλους, αλλά αν είμαστε όπως πρέπει δεν θα πρέπει να φοβόμαστε κανέναν. Εχουμε την καλύτερη επίθεση, αλλά δεν πρέπει να αμφισβητηθεί η άμυνα. Εχουμε δεχθεί 16 γκολ, έχουμε βελτιωθεί πολύ από πέρυσι, Γιουβέντους έχει δεχτεί 13 γκολ. Μετά δεν μετράει μόνο η άμυνα, 11 κάνουμε επίθεση και σε 11 αμυνόμαστε. Οι φίλαθλοι παίζουν σημαντικό ρόλο . Δυστυχώς, δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο για τα κάγκελα. Νιώθεις λυπημένος, χωρίς φιλάθλους . Μία ομάδα όπως η Ρόμα, έχει ανάγκη τους φιλάθλους της. Εμείς το μόνο που μπορούμε να βελτιώσουμε είναι να βρεθούμε στην πρώτη θέση. Η μόνη πραγματική απογοήτευση της σεζόν είναι ότι είμαστε στο Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags