Facebook Pixel «Νικήστε τον Παναθηναϊκό για εμάς…»
| 2016-12-11 00:47:00

«Νικήστε τον Παναθηναϊκό για εμάς…»

«Νικήστε τον Παναθηναϊκό για εμάς…»

Φίλαθλοι του Ατρομήτου βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση, πριν από την δύσκολη αναμέτρηση με το Τριφύλλι. 

Παρουσία περίπου 150 οπαδών από τον σύνδεσμο της ομάδας, Fentagin, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ατρόμητου, με τους φίλους των Περιστεριωτών να ζητούν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι φίλαθλοι απέδωσαν τα εύσημα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για την καταπληκτική πορεία που έχουν σημειώσει τις τελευταίες εβδομάδες και τόνισαν ότι παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι δίπλα τους με τον δικό τους τρόπο.

«Θέλουμε να παίξετε για τον κόσμο του Ατρομήτου και του Περιστερίου και να ανεβούμε στη 2η θέση. Μας έχετε κάνει περήφανους. Ανεβάζετε επίπεδα την ομάδα. Συνεχίστε έτσι. Μπορεί αύριο να μην είμαστε στο γήπεδο, αλλά θα είμαστε κοντά σας με τον δικό μας τρόπο», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί της ομάδας ενώ στο τέλος όλοι μαζί φώναξαν «Ατρόμητος», δείχνοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο Γιώργος Κορακάκης ανακοίνωσε και την αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο.

Οι παίκτες που δεν μετέχουν στην αποστολή (Γροντής, Θεοδωράκης, Νάτσος, Βασιλείου, Γκουγκούδης, Ντιγκινί) θα κάνουν αύριο προπόνηση με τον γυμναστή Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags