Facebook Pixel Ημέρα για πολλά γκολ!
| 2016-12-11 12:18:00

Ημέρα για πολλά γκολ!

Ημέρα για πολλά γκολ!

Φουλ των αγώνων στο κουπόνι της Κυριακής, πολλές και οι ευκαιρίες για ένα καλό ταμείο. Η ανάλυση των αναμετρήσεων έδειξε ότι αξίζει να ποντάρουμε στα πολλά γκολ και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τις επιλογές μας!

Αλκμάαρ – Φέγενορντ

Η Αλκμάαρ ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη την Πέμπτη, υποδεχόμενη την αδιάφορη βαθμολογικά Ζενίτ και τα κατάφερε με 3-2. Καταιγιστική επιθετικά, άξιζε να πετύχει παραπάνω γκολ, αλλά ήταν ασταθής αμυντικά, δεν ενέπνεε σιγουριά. Έστω κι έτσι πήρε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Όσο για τη Φέγενορντ; Βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από λάθος της άμυνας στο 22’ του εντός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, για το Γιουρόπα Λιγκ. Στη συνέχεια είχε τον έλεγχο του αγώνα έχασε αρκετές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι) αλλά δεν μπόρεσε να επανέλθει, ηττήθηκε με 1-0 και η φετινή της ευρωπαϊκή περιπέτεια έλαβε τέλος. Διαφορετική ψυχολογία στις 2 ομάδες μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης, θετική στην Άλκμααρ, αρνητική στη Φέγενορντ. Τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων είναι αισθητά και εντείνονται μετά την απουσία και του Φλάαρ. Στο 3,15 ο συνδυασμός του διπλού με τον Over.

Αλκμάαρ – Φέγενορντ 2 & Over 3.5 (3.15)

Θέλτα – Σεβίλλη

Την Πέμπτη, η Θέλτα πέρασε με 0-2 από την έδρα του Παναθηναϊκού και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Μεστή η εμφάνισή της, «χτύπησε» όταν έπρεπε (4’, 76’) και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αξίζει να αναφερθεί πως κέρδισε και τα 5 τελευταία εντός έδρας της στο πρωτάθλημα, σε όλα σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές! Επίσης, από τα 16 προηγούμενα ματς στο «σπίτι» της έχει χάσει μόνο 2 (10-4-2). Από την άλλη, η Σεβίλλη, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία με τη Λυών εκτός έδρας την Τετάρτη, με την οποία σφράγισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και γλίτωσε από του… Χάρου τα δόντια σε αρκετές περιπτώσεις: την έσωσε ο τερματοφύλακας Σέρχιο Ρίκο με τις επεμβάσεις του. Κατά τα λοιπά, έχει καταγράψει 8 μόνο νίκες στην έδρα της Θέλτα στα πλαίσια οποιασδήποτε λίγκας (11 ισοπαλίες και 30 ήττες στα υπόλοιπα). Τι ποντάρουμε; Μονομαχία «Ευρωπαίων» στο Βίγκο, με τη Θέλτα να είναι καταιγιστική συνήθως στο γήπεδό της και τη Σεβίλλη να παραπαίει εκτός έδρας. Υπήρχε σαν σκέψη ο άσος, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν περίσσια ποιότητα. Λαμβάνοντας υπόψιν τις επιθετικές αρετές και τον τρόπο παιχνιδιού αμφότερων, καταλήγουμε στο ότι θα απολαύσουμε γκολ και θέαμα.

Θέλτα – Σεβίλλη Over (1.75)

Τορίνο – Γιουβέντους

Η Τορίνο γνώρισε δίκαιη ήττα με σκορ 2-0 από τη Σαμπντόρια στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως εξακολουθεί να παραμένει 3 πόντους πίσω από την 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πραγματοποίησε εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου και δέχτηκε και τα 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ένα στην αρχή και το άλλο στις καθυστερήσεις, χωρίς να καταφέρει να βρει απάντηση. Όσο για τη Γιουβέντους; Επικράτησε καθαρά και δίκαια της Αταλάντα με σκορ 3-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας διαφορά 4 πόντων από τις Ρόμα και Μίλαν. Η Τορίνο μέσα στην έδρα της είναι εκρηκτική και αγωνίζεται με επιθετικούς προσανατολισμούς δίνοντας τρελό ρυθμό στα παιχνίδια της. Απέναντί της βέβαια είναι η πρωταθλήτρια Γιουβέντους, η οποία έχει σημαντικές απουσίες στην αμυντική της γραμμή και δέχεται εύκολα γκολ εσχάτως. Καλοπληρωμένο το αμφίσκορο, αποτελεί συνετή επιλογή και βάσει στατιστικής.

Τορίνο – Γιουβέντους Goal/Goal (1.95)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags