Facebook Pixel Δυάδα για ταμείο!
| 2016-12-12 11:41:00

Δυάδα για ταμείο!

Δυάδα για ταμείο!

Η Δευτέρα μπορεί να μην έχει την δράση των προηγούμενων ημερών, ωστόσο έβγαλε κάποια δυνατά σημεία, τα οποία αξίζει να εμπιστευτούμε. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Βίμποργκ – Οντένσε

Εκπληκτική νίκη πέτυχε την περασμένη αγωνιστική η Βίμποργκ και μάλιστα εκτός έδρας. Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στις νίκες με στυλ, επικρατώντας με σκορ 1-2 στην έδρα της Χόρσενς. Το σκορ άνοιξε ο Ντεμπλέ (Ε, 16/4) στο 21' ενώ διπλασίασε τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ο Σίβμπαεκ (Μ, 13/2). Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο με τον Μέλμπι να πανηγυρίζει τη νίκη μετά από δέκα αγωνιστικές. Μάλιστα η τελευταία φορά που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης η Βίμποργκ ήταν στην έδρα της Μπρόντμπι με σκορ 1-2. Υπάρχει πίεση στον τεχνικό των "πρασίνων" για τον αγώνα κόντρα στην Οντένσε αφού η βαθμολογική κατάταξη της ομάδας είναι απογοητευτική με 16 βαθμούς σε 20 αγώνες και με μόλις 22 γκολ ενεργητικό. Από την άλλη, δείχνει να συνέρχεται σιγά-σιγά η Οντένσε που χρειάστηκε να περάσουν κοντά στους πέντε μήνες προκειμένου να πραγματοποιήσει τέσσερις νίκες. Η τέταρτη επετεύχθη την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Νόρντζελαντ με σκορ 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Φέστερσεν (Ε, 18/4)στο 53'. Με τη νίκη κόντρα στις "αγριόγατες" η ομάδα από το νησί Φιν συγκέντρωσε έξι βαθμούς τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Παρά την νίκη πάντως τα πράγματα είναι άσχημα στο στρατόπεδο των "μπλε" με τον υποβιβασμό να είναι πλέον ένα από τα πιθανά σενάρια. Η νίκη κόντρα στη Βίμποργκ είναι απαίτηση από πλευράς κόσμου και ο Νίελσεν τόνισε ότι οι παίκτες του θα ματώσουν προκειμένου να αυξήσουν την διαφορά από την ουραγό της βαθμολογίας Βίμποργκ. Τι ποντάρουμε; Δύσκολη η επιλογή σημείου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το G/G αποτελεί την επιλογή μας.

Βίμποργκ – Οντένσε Goal/Goal (1.80)

Μπόλτον – Τζίλιγχαμ

Έχοντας αποκλειστεί από Λιγκ Τρόφι, ο Φιλ Πάρκισον δεν θα άφηνε το Fa Cup στην τύχη του, ειδικά από την στιγμή που αντίπαλος της ήταν μια εκ των μεγαλύτερων φετινών ανταγωνιστών της, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι “Γουόντερς” επικράτησαν με 3-2 και βρέθηκαν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν την Κρίσταλ Πάλας, σε μια εντός έδρας αναμέτρηση στις αρχές Γενάρη. Η μπίλια θα μπορούσε να έχει κάτσει παντού, αλλά εκμεταλλεύτηκε την έδρα και την βοήθεια του κόσμου της και πήρε πολύτιμη και για ψυχολογικούς λόγους, πρόκριση. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και με νίκη απόψε θα βρεθεί στην πρώτη δυάδα και σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση. Κόντρα σε όλα αυτά έρχονται δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες να ενδιαφέρονται για παίχτες της και λόγω οικονομικών δυσκολιών είναι πολύ πιθανόν να υποκύψει. Όσο για τη Τζίλιγχαμ; Ήταν από τις ομάδες που η διακοπή λόγω Κυπέλλου δεν της κάθισε καλά, καθώς βρισκόταν σε ανοδική πορεία, έχοντας επικρατήσει στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στο τελευταίο, με αντίπαλο την Ρότσντεϊλ σκόραρε 3 φορές, ενώ ήταν η πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα (09/04/2016 η προηγούμενη), στο οποίο διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η νίκη δεν είναι τόσο εύκολα, καθώς ουσιαστικά “καθάρισε” με 2 τέρματα στα τελευταία λεπτά. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς φαίνεται πως οι παίχτες μου δείχνουν την ανάλογη προσήλωση που χρειάζεται”, τα λόγια του προσγειωμένου μάνατζερ Έντινσμπουργκ. Ποια είναι η επιλογή μας; Δεν νομίζουμε πως η συζήτηση γύρω από τον Κλαφ θα του κάνει κακό, ίσα ίσα θα του δώσει δύναμη παραπάνω να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί, πριν την φυγή του, τον Γενάρη, την ομάδα της καρδιάς του. Με αυτόν σε φόρμα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, άσος και μια ψιλή στο anytime Κλαφ παίζεται άνετα.

Μπόλτον – Τζίλιγχαμ 1 (1.75)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags