Facebook Pixel Tρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες στα social media με Σάλκε - "Όλα εδώ πληρώνονται!" - Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-12 16:00:00

Tρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες στα social media με Σάλκε - "Όλα εδώ πληρώνονται!" - Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ!

 Tρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες στα social media με Σάλκε - "Όλα εδώ πληρώνονται!" - Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ!

«Τρελάθηκαν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την κλήρωση. Η διασταύρωση του Δικεφάλου του Βορρά με τη Σάλκε, τους έχει σηκώσει ήδη στο... πόδι!

Και αυτό γιατί κανείς στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει τον αποκλεισμό από τους «Βασιλικούς Μπλε» στις 27 Αυγούστου 2013, όπου οι Γερμανοί κέρδισαν στην (άδεια λόγω τιμωρίας) Τούμπα με 3-2 και προκρίθηκαν αυτοί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το ότι οι «ασπρόμαυροι» είχαν καταφέρει να μείνουν όρθιοι στη «Φέλτινς Αρένα» χάρη στη γκολάρα του Μίροσλαβ Στοχ, που έγραψε το τελικό 1-1.

Σε εκείνα τα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ είχε στον πάγκο του τον Χουμπ Στέφενς, τον προπονητή που οδήγησε τη Σάλκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1997 και ανακηρύχθηκε προπονητής του αιώνα για τον γερμανικό σύλλογο!

Οι ΠΑΟΚτσήδες θεωρούν λοιπόν πως… κάτι χρωστάνε στη Σάλκε και ήδη εκατοντάδες έχουν αρχίσει να ψάχνουν και να «κλείνουν» αεροπορικά εισιτήρια για τις 23 Φεβρουαρίου, ενώ στο… πόδι βρίσκονται και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Γερμανία!

«Όλα εδώ πληρώνονται», «Κάτι χρωστάμε στην Σάλκε», «Σάλκε αυτή τη φορά η Τούμπα δεν θα είναι άδεια», «Γερμανία ερχόμαστε», «Ώρα για εκδίκηση», «Σαββίδη πάρε παικταράδες τον Ιανουάριο να πάμε τελικό», «Φέρτε πίσω τον Βιεϊρίνια να βγάλουμε γούστα στη Γερμανία» είναι ορισμένα από τα πιο… κόσμια σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε:

«Η Σάλκε επιστρέφει στη - γεμάτη αυτή τη φορά- Τούμπα για το UEFA Europa League. Πρώτο ματς στην έδρα μας στις 16.02 και ο επαναληπτικός στις 23.02 στη Γερμανία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags