Facebook Pixel "Ύπουλη αντίπαλος, τι να προσέξει στο Καραϊσκάκη", "Εδώ ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Φιορεντίνα, 50-50 με Σάλκε"!
| 2016-12-12 17:55:00

"Ύπουλη αντίπαλος, τι να προσέξει στο Καραϊσκάκη", "Εδώ ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Φιορεντίνα, 50-50 με Σάλκε"!

"Ύπουλη αντίπαλος, τι να προσέξει στο Καραϊσκάκη", "Εδώ ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Φιορεντίνα, 50-50 με Σάλκε"!

Με τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο στην Ελλάδα για να σχολιάσει την Οσμανλίσπορ, τον Νίκο Κόβη, επικοινώνησε ο SportDog για να σχολιάσει την κλήρωση του Ολυμπιακού στους "32" τού Γιουρόπα Λιγκ.
 

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, που έχει γεννηθεί στην Τουρκία και έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας, έκανε λόγο για μία ομάδα που θέλει προσοχή, είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και σκοράρει στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.
 
Έχρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την πρόκριση, αλλά καλεί τους Πειραιώτες να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης".
 
Τέλος, αναφέρθηκε και στην κλήρωση του ΠΑΟΚ, που θα βρει στον δρόμο του τη Σάλκε, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος έχει 50% πιθανότητες για να προκριθεί. 
 
"Eίναι νεοφώτιστη όπως λέμε, αλλά έχει πολύ καλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Την έχω παρακολουθήσει κάποιες φορές. Έχουν μπροστά ξένους παίκτες, δεν ξέρω τα ονόματα τους. Στο κέντρο έχουν καλή ομάδα και παίζουν με αντεπιθέσεις. Είναι υπολογίσμη ομάδα, δεν είναι μεγάλο όνομα στην Τουρκία βέβαια. Η έδρα της βρίσκεται στην Άγκυρα. Έφερε καλά αποτέλεσμα φέτος στην Ευρώπη. Δεν έχει στο ρόστερ της ένα μεγάλο όνομα, τύπου Φαν Πέρσι, αλλά έχει πολύ καλούς Αφρικανούς ποδοσφαιριστές", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ν. Κόβη στον SportDog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά πρέπει να την μελετήσουν καλά, να την παρουν στα σοβαρά. Και στο Φάληρο να προσέξει πολύ ο Ολυμπιακός, γιατί είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις, γιατί αν κοιτάξετε τα στατιστικά σε όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς έχουν σκοράρει. Κάνουν γκολ εκτός έδρας. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά με ένα ερωτηματικό γιατί είναι ύπουλη αυτή η ομάδα. Από την άποψη πως πρόκειται για μικρή ομάδα, χωρίς ιστορία, που όμως είναι πολύ υπολογίσιμη". 

Το δυνατό της στοιχείο, δηλαδή, είναι η ταχύτητα από τη μέση και μπροστά;

"Ναι, είναι πολύ γρήγοροι μπροστά και καλά οργανωμένοι. Επίσης είναι επικίνδυνοι στην τελική προσπάθεια, πετυχαίνουν γκολ".

Υπάρχει πρόβλημα, σήμερα, να πάει μία ελληνική ομάδα να αγωνιστεί στην Τουρκία;
 
"Κανένα πρόβλημα, αυτά έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω. Σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα να πάει μία ελληνική ομάδα στην Τουρκία για να αγωνιστεί και το ίδιο ισχύει και για τις τουρκικές".

Ένα σχόλιο για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε;
 

"Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Φιορεντίνα, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Η Σάλκε άλλωστε, δεν είναι η μεγάλη Σάλκε που ξέραμε κάποτε. Νομίζω ότι οι πιθανότητες για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προκριθεί, είναι 50 - 50. Δεν είναι κακή ομάδα ο ΠΑΟΚ και υπάρχει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδου που μπορεί να ενισχυθεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags