Facebook Pixel Αποκάλυψη που κάνει "μπαμ" από Παπαθανασάκη για Ηρακλή και στοίχημα!
| 2016-12-13 10:22:00

Αποκάλυψη που κάνει "μπαμ" από Παπαθανασάκη για Ηρακλή και στοίχημα!

Αποκάλυψη που κάνει "μπαμ" από Παπαθανασάκη για Ηρακλή και στοίχημα!

Τι είπε ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή για ανθρώπους που τον προσέγγισαν, για να τους δώσει την ομάδα για αυτόν τον σκοπό!

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή "Δίκη":

Για το αν κάποιος τον πλησίασε για να στήσουν παιχνίδι: «Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το στοίχημα. Η ομάδα μας είναι καθαρή και δεν κερδίζουμε παιχνίδια από το στοίχημα. Είμαστε τελευταίοι. Έχουμε καθαρό προπονητή και δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν στείλει κόσμο να πάρει την ομάδα και να το κάνουν αυτό. Δεν θέλω η ομάδα να πάει σε τέτοια χέρια. Θέλω να αφήσω την ομάδα καθαρή».

Για τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα: «Η ομάδα προχωράει, ακόμη βάζουμε χρήματα. Δεν θέλω να πω πόσα χρήματα έχουν μπει, αλλά έχω βάλει εκατομμύρια στον Ηρακλή».

Για τον λόγο που δεν τον θέλουν οι οπαδοί: «Εγώ ξέρω ότι η ομάδα όταν χρειαζόταν βοήθεια εγώ ήμουν εκεί. Όταν η ομάδα ήθελε βοήθεια αυτοί κάνανε τα δικά τους και όλοι μου λέγανε "αυτή είναι η Ελλάδα". Τα παιδιά του Ηρακλή δεν είναι εκεί για τα χρήματα, είναι καλά παιδιά. Είχαν έρθει δυο άτομα και τους είπαν ότι είμαστε οι "Αυτόνομοι" και χρειαζόντουσαν βοήθεια».

Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν τον Ηρακλή: «Κανένας δεν έχει εμφανιστεί που να έχει πλάνο. Έρχονται λένε ότι θέλουν να πάρουν την ομάδα, αλλά κανένας δεν έχει χρήματα. Λένε ότι θα πάρουν τα λεφτά από τον κόσμο. Εγώ δεν πάω πουθενά αν δεν αφήσω την ομάδα σε καλά χέρια. Μπορεί και να με "καθαρίσουν". Ο Ιταλός δεν ήταν σοβαρός. Ήθελε την προβολή. Εγώ προτού πάρω την ομάδα, τηλεφώνησα στον δικηγόρο μου και του είπα στείλε μου 500.000. Οι λογιστές μου λέγανε να μην την πάρω την ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να έρθει κάποιος και να αναλάβει το χρέος».

Για το γήπεδο που ήθελε να κλείσει: «Πρέπει να είναι και οι οπαδοί σωστοί και να βοηθήσουν. Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε. Εγώ δεν φοβάμαι στόχος είναι η ομάδα να μείνει στη Λίγκα και να πάρουμε την αδειοδότηση και να σταματήσει το μίσος και η βία. Είπα να κλείσουμε το γήπεδο με αυτά που έχουμε ακούσει, που θέλανε να σκοτώσουν τον υπεύθυνο Τύπου. Δεν μπορούσαν να γίνονται τέτοια πράγματα. Εγώ αύριο θα έχω ένα μεγάλο πρόστιμο. Τι περιμένουν; Να πεθάνει κανένας για να βάλουν μυαλό; Θέλουν ψήφους και το κάνουν αυτό. Δεν γίνεται να παίζουμε με ανοιχτό γήπεδο και να βρίζουν, είναι ωραία αυτά που γίνονται;».

Για το αν θέλει χρήματα για να φύγει από την ομάδα: «Ας μην πάρω ένα ευρώ από αυτά που έβαλα. Ο Καγιουλής ήταν ο μονός που στάθηκε σαν άντρας και είπε θα βάλω όσα χρήματα μπορώ και θα πάμε μπροστά. Οκτώ μήνες με χτυπούν εκεί επάνω. Λένε ψέματα. Και συνεχώς ψέματα. Δεν ξέρω πόσο ακόμη θα στέκεται η ομάδα. Εγώ νομίζετε ότι θέλετε να είμαι εδώ και να ακούω να βρίζουν την μάνα μου; Δεν ήρθα να κάνω μπίζνες. Εάν είχα έρθει θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εγώ ήρθα να βοηθήσω. Εάν βοηθούσαν και οι οπαδοί θα ήταν όλα αλλιώς. Εάν θέλουν να κάνουν τα δικά τους τότε ποιος θα έρθει να την πάρει την ομάδα;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags