Facebook Pixel Μύλος με Μπάγεβιτς - Ανακοίνωση της ΠΑΕ από λεπτό προς λεπτό στα σενάρια απομάκρυνσης
| 2016-12-13 21:02:00

Μύλος με Μπάγεβιτς - Ανακοίνωση της ΠΑΕ από λεπτό προς λεπτό στα σενάρια απομάκρυνσης

Μύλος με Μπάγεβιτς - Ανακοίνωση της ΠΑΕ από λεπτό προς λεπτό στα σενάρια απομάκρυνσης

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η σημερινή παρουσία του Ντούσκο στα γραφεία και η ατάκα που είπε κατά την αποχώρησή του, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡΤ-ΦΜ.

Εκτός ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως θα είναι πλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, οι εξελίξεις δείχνουν αποστασιοποίηση του από τα δρώμενα της ομάδας, κάτι που είχε φανεί βέβαια εδώ και πολλές ημέρες.

Μάλιστα, σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όχι δεν ήταν παρών στην παρουσίαση του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, αλλά βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για πάρα πολύ λίγο, κάτι που έκανε τεράστια εντύπωση σε όλους, αφού δεν έμεινε περισσότερο από δέκα λεπτά!

Επίσης, κατά την αποχώρησή του, πέταξε και την ατάκα "γειά σας, ευχαριστώ για όλα", που προφανώς δείχνει πως είναι... αντίο ή έστω η οριστική απενεργοποίησή του από τη λειτουργία της ΠΑΕ, η οποία έχει φανεί και από άλλα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, όπως η απουσία του από τη συνάντηση Μελισσανίδη-Μαϊστόροβιτς για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και η μη συμμετοχή του σε αποφάσεις για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags