Facebook Pixel Τρελαμένος ο Τζεντίλε! Γι’ αυτό θέλει Παναθηναϊκό – Τι πλάνο ετοιμάζει ο Πασκουάλ με τον Ιταλό
| 2016-12-14 19:55:00

Τρελαμένος ο Τζεντίλε! Γι’ αυτό θέλει Παναθηναϊκό – Τι πλάνο ετοιμάζει ο Πασκουάλ με τον Ιταλό

Τρελαμένος ο Τζεντίλε! Γι’ αυτό θέλει Παναθηναϊκό – Τι πλάνο ετοιμάζει ο Πασκουάλ με τον Ιταλό

Αποφασισμένος να φορέσει τα πράσινα ο 24χρονος άσος, καθώς έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του. Τι σκέφτεται ο παίκτης, τι θέλουν από αυτόν οι Πράσινοι!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του έναν από τους 3-4 καλύτερους Ευρωπαίους γκαρντ-φόργουορντ της Ευρώπης και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, με μία μεταγραφή που κανείς δεν περίμενε πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, στα 24 του χρόνια, θα φέρει στους "πράσινους", πέρα από τα αδιαμφισβήτητα αγωνιστικά του προσόντα, και ένα μεγάλο κίνητρο. Το κίνητρο της διάκρισης! Αυτός είναι άλλωστε και ο πιο σημαντικός λόγος, για τον οποίο έχει… τρελαθεί να έρθει στο Τριφύλλι.

Ο Τζεντίλε βρίσκεται στην Αρμάνι από το 2011 και θεωρεί πως ό,τι είχε να κάνει, το έκανε. Δεν είχε περιθώρια για παραπάνω, όσον αφορά στη διάκριση της ομάδας. Εδώ, φέτος οι Ιταλοί έχουν το καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας τους και όμως στην Ευρωλίγκα, που είναι και ο βασικός τους στόχος, δεν έχουν την αναμενόμενη πορεία. Γι’ αυτό και θέλει να φύγει και να δοκιμάσει στο… πιο πάνω επίπεδο.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, σίγουρα θέλει έναν παίκτη με τα προσόντα του Τζεντίλε, ο οποίος μόλις μπει στην ομάδα, θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη προσωπικότητα στο Τριφύλλι. Αυτός είναι και ο λόγος που τον θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Ιταλός είναι ο παίκτης, που θα πάρει την μπάλα, όταν αυτή θα "καίει". Είναι πολύ δυνατός σωματικά, γενικά είναι καλός σκόρερ, αν και το σουτ του δεν είναι το πιο αξιόπιστο!

Άλλωστε, πολλοί θεωρούν πως με η πεντάδα Τζέιμς, Φελντέιν, Τζεντίλε, Σίνγκλετον και Μπουρούση είναι σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει πάρα πολύ ψηλά και να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα στην φετινή Ευρωλίγκα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ετσι έζησα τον Τζεντίλε - Ηγέτης με την μπάλα όταν καίει - Ιδού η σούπερ πεντάδα του ΠΑΟ με τον Ιταλό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags