Facebook Pixel Τραγική ΑΕΚ στη Λαμία - Πού να μην έβαζε και τους βασικούς...
| 2016-12-14 20:01:00

Τραγική ΑΕΚ στη Λαμία - Πού να μην έβαζε και τους βασικούς...

Τραγική ΑΕΚ στη Λαμία - Πού να μην έβαζε και τους βασικούς...

Ο Ζοσέ Μοράις παρέταξε πολλά από τα "βαριά" χαρτιά του στην ενδεκάδα, αλλά η Ένωση απογοήτευσε, δεν απείλησε καθόλου και πήρε μόνο μια βολική ισοπαλία (0-0) που έστειλε αμφότερες τις ομάδες στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, Λαμία και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 και προκρίθηκαν αμφότερες στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (πρώτη η ΑΕΚ, δεύτεροι οι γηπεδούχοι). Πάντως, ο Δικέφαλος έδειξε τραγική εικόνα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με τους περισσότερους από τους βασικούς της (Αλμέιδα, Μάνταλος, Γιόχανσον, κλπ.).

Κακό παιχνίδι

Το ματς δεν βρήκες ρυθμό σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν έδειχνε να έχει ούτε την ικανότητα, αλλά ούτε και τη διάθεση να απειλήσει. Συνεπώς, αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με… αμέτρητα λάθη και πολύ κακή ποιότητα ποδοσφαίρου συνολικά.

Το παιχνίδι φάνηκε προς στιγμήν να «ζωντανεύει» μόνο στο δίλεπτο 27’-28’, το οποίο επεφύλασσε τις πρώτες καλές στιγμές για τις δυο ομάδες. Αρχικά, ο Γαλανόπουλος είχε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής για την ΑΕΚ, το οποίο μπλόκαρε ο Τσέναμο, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μπουλούλη από πλάγια θέση κατέληξε στα χέρια του Ανέστη. Η ΑΕΚ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 42’ με ένα φάουλ του Χριστοδουλόπουλου που πήρε πολλά φάλτσα και έφυγε λίγο άουτ.

Με το μυαλό στην… Καρδίτσα!

Τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ούτε στο ελάχιστο στο δεύτερο μέρος, με τον ρυθμό να παραμένει πολύ χαμηλός. Ειδικότερα σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα που διαγραφόταν στο έτερο ματς του ομίλου, με την Κέρκυρα να προηγείται 5-0 της Αναγέννησης και να περιμένει ένα γκολ της ΑΕΚ που θα της έδινε την πρόκριση, η Λαμία ήταν υποχρεωμένη να κρατήσει το μηδέν για να μην μπλέξει σε μπελάδες.

Ως εκ τούτου, το παιχνίδι «κύλησε» στο ίδιο μοτίβο, με τους γηπεδούχους να μην είναι διατεθειμένοι να πάρουν ρίσκα και τους φιλοξενούμενους να μην… μπορούν! Πάντως, η Λαμία ήταν αυτή που είχε δυο «υποψίες» ευκαιριών. Η πρώτη στο στο 56’ με πολύ ωραίο γύρισμα και σουτ του Ντουρμισάι που πέρασε λίγο άουτ και η δεύτερη με μια κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 64’ που μπλόκαρε ο Ανέστης.

Με την ισοπαλία να βολεύει και τις δυο ομάδες, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης, Αναστασιάδης, Όμο, Μπουλούλης (92' Πατσαρούχας), Ντουρμισάι (88' Βάλιος), Βασιλόγιαννης, Αυγενικού (65' Τσούκαλος), Βάντερσον.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ντίας (85' Ντίντακ), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (68' Πατίτο), Αλμέιδα (76' Πέκχαρτ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags