Facebook Pixel Έβαλαν έξι, αλλά τους ξενέρωσε η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-14 20:04:00

Έβαλαν έξι, αλλά τους ξενέρωσε η ΑΕΚ!

Έβαλαν έξι, αλλά τους ξενέρωσε η ΑΕΚ!

Η Κέρκυρα έκανε το καθήκον της, διέλυσε με 6-0 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, αλλά αποκλείστηκε αφού δεν της έκανε το... χατίρι η ΑΕΚ να κερδίσει τη Λαμία.

Το σκορ στην Καρδίτσα άνοιξε μόλις στο 4' από τον Ανδρεόπουλο και στο 23' ο Γεωργίου έκανε το 2-0 για την Κέρκυρα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Επστάιν "κλείδωσε" τη νίκη γράφοντας το 3-0, αλλά η ομάδα του δεν σταμάτησε εκεί.

Οι Κερκυραίοι ήθελαν νίκη με πολλά γκολ και ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ, όμως, ενώ έκαναν το.. καθήκον τους και πέτυχαν άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Γεωργακόπουλο (52', 76') και Ανδρεόπουλο (58'), δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού το ματς στη Λαμία έληξε ισόπαλο (0-0).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γεωργατζάς, Σμίλτος, Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μπλέντι (46' Τσόπελας), Καλλιβωκάς (46' Φέτσης), Υφαντής, Ξέρρας, Μοσχάκης (69' Βουκομάνοβιτς), Μυργιώτης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου (59' Τρεπεκλής), Ζορμπάς (46' Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Επστάϊν (69' Γκερέκος), Τουράμ.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. ΑΕΚ 5 (6-2)

2. Λαμία 5 (3-2)

3. Κέρκυρα 4 (8-6)

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-9)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags