Facebook Pixel Μιξ δυάδα για ταμείο
| 2016-12-15 13:02:00

Μιξ δυάδα για ταμείο

Μιξ δυάδα για ταμείο

Σημαντικές αναμετρήσεις για το μπασκετικό κουπόνι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης. Παράλληλα, βγήκαν επιλογές και από το ποδόσφαιρο, με τη μιξ δυάδα μας να είναι έτοιμη να μας στείλει στο ταμείο.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Η Ζαλγκίρις φρόντισε σε ακόμα ένα παιχνίδι να διαψεύσει εκείνους που πριν την έναρξη της χρονιάς τη θεώρησαν ως την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης. Πήγε στη Μαδρίτη, πάλεψε κι εν τέλει έχασε στις λεπτομέρειες από τη Ρεάλ με 96-91. Το σύνολο του coach Σάρας υποχώρησε στο 4-7, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Η Ζαλγκίρις σούταρε με 13/28 τρίποντα -δηλαδή ποσοστό 46.4%- με τον Πάνγκος (G) να είναι ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους. Οι Λιθουανοί έχουν την 5η καλύτερη επίθεση της Euroleague, με ενεργητικό 81.8 πόντους κατά μέσο όρο. Σειρά παίρνει το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Ο Ολυμπιακός έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης», σχολίασε ο Γιασικεβίτσιους. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και διέλυσε την Ούνιξ Καζάν με 88-59. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στο 7-4 και βελτίωσαν ακόμα περισσότερο τη στατιστική τους παρουσία, καθώς έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Euroleague, με παθητικό 75.3 πόντους ανά παιχνίδι. Τα άσχημα νέα, όμως, ήρθαν από τον τραυματισμό του Χάκετ (G). Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστημα απουσίας δύο μηνών, ωστόσο οι νεότερες εξετάσεις έδειξαν ότι ο Ιταλός γκαρντ θα μείνει στα πιτς για το υπόλοιπο της χρονιάς. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να πάρουν παίκτη, κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα γίνει βιαστικά. Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, τα προβλήματα δεν περιορίζονται στον Χάκετ, καθώς αμφίβολος είναι κι ο Πρίντεζης (F,11.9π., 4.3ρ.) λόγω ενοχλήσεων στη μέση! Ο coach Σφαιρόπουλος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού. Τι θα ποντάρουμε; Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος ποιοτικά, ωστόσο η Ζαλγκίρις έχει κερδίσει θετικές κριτικές και παράλληλα ποντάρει στο πλεονέκτημα έδρας. Η επιλογή μας είναι να στηρίξουμε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι την πάτησαν πέρυσι (75-55) και φέτος θα είναι πιο έτοιμοι. Παρά τις απουσίες και τους αμφίβολους (βλ. Πρίντεζης), το διπλό μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 2 (1.71)

Κόβεντρι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η περίοδος του μέλιτος έληξε άδοξα για την Κόβεντρι και τον μάνατζερ Μαρκ Βίνους, με τους “Μπλε” να μπαίνουν σε μια νέα περίοδο κρίσης, η οποία φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί με τα σημερινά δεδομένα. Ο Βίνους έχει μπει στο μικροσκόπιο των οπαδών, οι περισσότεροι των οποίων ζητούν την απομάκρυνση του. Ο τελευταίος δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται νέο μάνατζερ, αλλά παρόλα αυτά δεν το κουνάει ακόμα από την θέση του. “Η Κόβεντρι είναι ένα λυπηρό κλαμπ”, το σχόλιο του, που προκάλεσε αντιδράσεις. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Χάσελμπάινγκ να είναι ένα από τα φαβορί για την θέση του μάνατζερ και είναι κάτι που δίνει ένα μικρό φως στο απόλυτο σκοτάδι, της Κόβεντρι των 5 συνεχόμενων ηττών. Από την άλλη, η Σέφιλντ του Γουάιλντερ δεν έχει καμία σχέση με αυτή των περασμένων ετών, με τον αξιόλογο μάνατζερ να έχει φτιάξει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, άξιο να κατακτήσει την κορυφή. Σήμερα, στο μυαλό όλων βρίσκεται μονάχα η νίκη, με την οποία θα πιάσει στην κορυφή την Σκάνθορπ, έστω και για 2 μέρες μέχρι να έρθει στο τέλος της αυτή η αγωνιστική. “Κανείς δεν χαρίζει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει πάντα να εργάζεσαι σκληρά για να αποκτήσεις το οτιδήποτε και το πιο σημαντικό είναι πως η σκληρή δουλειά μετράει περισσότερο”, τα λόγια του εργατικού Γουάιλντερ. Είναι αήττητη στα 8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας, με ρεκόρ 4-4-0. Ποια είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Οι Λεπίδες έχουν μια σπουδαία ευκαιρία να φύγουν με το διπλό και να βρεθούν στην κορυφή. Διπλό.

Κόβεντρι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2 (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags